Jedan od najpoznatijih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo (36) navodno se tajno dopisivao i viđao s rijaliti zvezdom Natašom Rodrigez samo dva meseca pre nego što je upoznao sadašnju verenicu Georginu Rodrigez (27).

Rijaliti zvezda otkrila je za The Sun kako je s Ronaldom počela da se dopisuje i ranije, odmah nakon njegovog raskida s manekenkom Irinom Šajk. U razgovoru mu je, tvrdi, poslala i snimak zadnjice.

- Bio je jedan sat ujutro i učinila sam to kao šalu. Nisam mislila da će odgovoriti. Ali u šest ujutro poslao mi je poruku i stvari su krenule odatle.

Gledajući unazad, volela bih da nisam. Kad sam mu poslala video na kojem sam u donjem vešu, rekao je da želi daa me vidi užico. Kristiano je uvek jasno davao do znanja kako mu se sviđa moje telo - rekla je Nataša.

Instagram Nataša Rodrigez

Kako navodi atraktivna brineta, ona i Kristiano su se prvi put vieli u martu 2017. godine i pritom imali i intiman odnose. On ju je zamolio da sve ostane strogo poverljivo i ubrzo je blokirao njene pozive i prekinuo sve kontakte na društvenim mrežama.

- Povredio me način na koji me ostavio blokirajući me na Instagramu nakon što smo spavali zajedno, a to i sada boli. Ronaldo me je tek tako šutnuo, a isto bi mogao da uradi i Georgini.

Kristijano bi bio sjajan ulov za svakoga i Georgina mora da ga drži na oku ako postoji poverenje među njima i ako planiraju zajedničku budućnost - ispričala je rijaliti zvezda.

kristijano ronaldo i georgina
MOSA / Backgrid UK / Profimedia 

- Ako su zajedno srećni, a ja sam sigurna da jesu, onda sam srećna zbog njih. Da mi je Kristijano momak, mislim da mu ne bih verovala nakon onoga što se dogodilo među nama. Srećna sam što sam bila mali deo njegovog života, iako nije završilo onako kako sam možda htela - dodala je.

Nataša i Kristijano nisu više stupali u kontakt nakon što ju je fudbaler blokirao na Instagramu.

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez