Rekli bismo da nas nakon priznanja Rikija Martina da je homoseksualac ništa ne bi iznenadilo. Ipak, nismo ni slutili da bi Kristijano Ronaldo možda bio još jedan u nizu muškaraca čija se seksualna opredeljenost stavlja pod znak pitanja.

Ovoga puta, svetski mediji bruje o priči koju je ruskim medijima otkrio Pjotr Listerman, vlasnik VIP agencije za spajanje parova.

On je govorio o ljubavnom životu Kristijana Ronalda i otkrio da je fudbaler ranije bio u vezi sa Irinom Šajk samo da bi sakrio svoju seksualnu opredeljnost.

Iako je danas u vezi sa Heorhinom Rodrigez, Listerman tvrdi da Kristijano voli muškarce kao i da je odlično svestan težine svojih tvrdnji koje iznosi.

„Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije hteo da razočara svoje fanove pa je odlučio da nađe zgodnu ženu”, rekao je Listerman i dodao:

„Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako jeste, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao”, otkrio je Pjotr.