Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo trenutno očekuje blizance sa svojom izabranicom Georginom Rodrigez. S obzirom na to da je Georgina često meta kritika i tema medija, svetski portali su nedavno pisali o njenoj velikoj ljubavi koju je imala pre Ronalda.

Ipak, i Kristijano Ronaldo se može pohvaliti lepoticom čije je mesto brzo preuzela Georgina. Reč je o Pauli Suarez koja je pre dva dana uhvaćena na plaži u Majamiju, a njene bujne obline pale su u prvi plan paparacima.

Paula Suarez je Kristijana Ronalda osvojila plesom na jahti
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Paula je kolumbijska glumica i manekenka, ima 27 godina, a u javnost je dospela svojom romansom sa Kristijanom Ronaldom.

Nije poznato koliko su bili zajedno, ali tokom 2016. godine pojavili su se nekoliko puta zajedno u javnosti.

Prema pisanju stranih medija, upoznali su se u jednom noćnom klubu na Ibici, a u medijima su osvanule i fotografije na kojima razmenjuju strasti na luksuznoj jahti, kao i "vruć" ples.

Pauli je to dodatno povećalo popularnost i broj obožavatelja, a trenutno je na profilu na Instagramu prati 940 hiljada ljudi. Sa njima svakodnevno deli trenutke iz svog života, a profil joj obiluje i golišavim fotografijama, za koje dobija desetine hiljada lajkova i komplimenata.

Paula Suarez je najbrže i najlakše osvojila Kristijana Ronalda.
Instagram 

Danas je u srećnom braku sa muškarcem čiji identitet krije od javnosti, iako je objavila njihove zajedničke fotografije. Pre godinu dana postala je majka devojčice.

Od trenutka kada su fotografije Kristijana Ronalda i misteriozne brinete u vrućem plesu na jahti osvanule na internetu, strani mediji su na sve načine pokušali da utvrde identitet devojke i uspeli su u tome iz drugog pokušaja.

Prema informacijama do kojih su došli španski mediji, Paula živi i radi na relaciji Kolumbija - Španija, što ju je i dovelo do upoznavanja sa asom Reala.

Više fotografija Paule Suarez pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Paula Suarez je pre Georgine Rodrigez bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!