Kada su Georgina Rodrigez i poznati ženskaroš Kristijano Ronaldo stupili u vezu, mnogi su mislili da neće sastaviti ni mesec dana.

Međutim, 5 godina kasnije, i dalje su zajedno, a ljubav je jača nego ikad ranije.

Par je u međuvremenu dobio i dete, a čini se da je lepa Georgina jedina koja je uspela da obuzda slavnog zavodnika. Ipak, i dalje su glasne priče da je sa njim samo zbog novca.

Istina je da su danas luksuzna putovanja, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga njena svakodnevica ali Georgina nikad nije krila da je potekla iz daleko skromnijeg okruženja.

georgina rodrigez danas
Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia 

"Mnogo sam radila na sebi, na ostvarenju svojih snova, tako da neki misle da sam bogata od rođenja. Radila sam na sebi i napredovala", dodala je Georgina koja je u intervjuu otkrila i da niko nije verovao da će izrasti u lepoticu.

Ronalda je, prema zvaničnoj priči, upoznala dok je radila u butiku modne kuće "Guči".

Naime, ona je radila kao model u Madridu, ali nedostak novca ju je sprečio da nastavi da gradi karijeru. Zato se uputila u Bristol kako bi našla posao i savladala engleski jezik. Priznala je i da je radila kao čistačica, konobarica, dadilja i da joj to nije bio nikakav problem.

georgina je ronalda upoznala u gucci prodavnici
Shutterstock 

Georgina je uspela je da skupi dovoljno novca da nastavi svoj život u Madridu, a posao je pronašla u luksuznom Gucci butiku, a baš to radno mesto bilo je od presudnog značaja za njen život. Naime, upravo je u toku njene smene Ronaldo ušetao u radnju, a ona mu je bila asistentkinja u kupovini. Nekoliko dana kasnije ponovo su se sreli na zabavi brenda Dolce & Gabbana, gde se ona obrela kao jedna od zaposlenih u ogromnom lancu modne industrije, a ostalo je istorija.

Poznastvo sa njim promenilo joj život ne samo materijalno, već ju je i dovelo u centar medijske pažnje i napravilo Instagram zvezdom sa preko 26 miliona pratilaca. Taj broj donosi joj vrtoglave zarade od reklamiranja na mreži. Naime, ako bilo koji brend poželi da sarađuje sa njom, mora da izdvoji čak 8.000 evra po objavi. Veliku pažnju privukla je informacija da joj verenik daje džeparac od 100.000 evra.

georgina rodrigez danas
printscreen/instagram 

Ronaldo ne žali novca kako bi njegova devojka imala život iz snova, a sada je još jednom podigao prašinu na mrežama nakon što je Georgina objavila kakvim poklonom ju je iznenadio.

Ronaldo joj poklonio "Louis Vuitton Malle Vendome jewellery cabinet", odnosno kutiju za nakit visoku preko metar koji sadrži ogledalo i osam fioka koje će postati dom ogromne kolekcije luksuznih aksesoara lepe Georgine. 

"Ostala sam bez reči, Kristijano", napisala je na Instagramu podelivši fotografije.

pokkon za georginu
printscreen/instagram 

Zanimljivo je da cena ovakve kutije prava "sitnica", odnosno, za ovako nešto moraćete da izdvojite čak 120.000 evra, te je više nego jasno da Ronaldo zaista drži reč kada kaže da je Georgina "njegova kraljica".