Nakon što se u medijima pojavila informacija da je devojka fudbalera Kristijana Ronalda u blagoslovenom stanju, poznati par oglasio se na Instagramu i potvrdio srećne vesti.

Fotografija iz kreveta na kojoj drže snimak sa ultrazvuka za samo nekoliko sati skupila je preko 13 miliona lajkova, a pratiocima su se obratili s rečima:

"Presrećni smo što možemo da objavimo da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva čekamo da vas upoznamo".

kritsijano ronaldo i georgina
pritnscreen/instagram 

Par već zajedno ima četvoro dece, od kojih mu je ćerkicu Alanu Martin Georgina rodila pre 3 godine, a ostalo troje dobio je uz pomoć surogat majke.

O njenoj trudnoći šuškalo se još pre nekoliko meseci kada je objavila fotografiju sa jahte a stomak joj je bio veoma zaobljen. Iako je fotke brže-bolje izbrisala, skrinšotovi su počeli da kruže internetom, a par se povodom svega nije oglašavao.

georgina sa jahte od pre nekoliko meseci
printscreen/instagram 

Zajedno su već 5 godina uprkos pričama da neće izdržati ni mesec dana, a upoznali su se kada je Georgina radila u Gucci butiku. Više puta su rekli da je to bila "ljubav na prvi pogled". Ronaldova izabranica danas je jedna od najmoćnijih influenserki, svoje objave papreno naplaćuje, a poznato je da od svog dečka dobija i "džeparac" od 100.000 evra.

georgina dobija dzeparac od 100000 evra
Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia 

Iako danas uživa u luksuzu, u ranoj mladosti veoma se mučila, te iako je karijeru započela kao veoma perspektivan top-model, kasnije je morala da radi i poslove poput čistačice i bebisiterke da bi imala dovoljno novca sve dok nije upoznala Ronalda koji joj je omogućio život dostojan kraljice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez