Život Georgine Rodrigez, devojke Kristijana Ronalda danas je protkan skupim putovanjima, brendiranom garderobom i suvim luksuzom.

Dodajte na to i da je među uspešnijim svetskim influenserima koja reklame na Instagramu papreno naplaćuje, a uz to od svog dečka dobija mesečno i džeparac od 100.000 evra.

Par je inače otkrio i da će uskoro postati roditelji po drugi put, i to blizanaca, a emotivna objava skupila je preko 30 miliona lajkova.

U međuvremenu je Georgina okačila i fotografiju sa ultrazvuka, okružena decom koju zajedno podiže sa Ronaldom, te je lako pomisliti zašto se misli da ova devojka živi život o kakvom je nekad mogla samo da mašta.

georgina rodrigez na ultrazvuku
pritnscreen/instagram 

Ipak, u svom dokumentarcu "I am Georgina" otkrila je da nije sve baš onako kako se misli.

Osim što je priznala da željno iščekuje venčanje sa svojim izabranikom, Ronaldova devojka otkriva i kakav je Ronaldo kada se kamere ugase.

"Kristijano je super tata i najbolji suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuva. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuvara, ali ponekad ja kuvam. Kad njega nema, priuštimo sebi neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Kristijano pojede picu, ali samo jednom nedeljno nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode," rekla je Georgina i otkrila još nešto...

"Da ste Kristijano Ronaldo, da li biste promenili sijalicu koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke plafone? Bolje ne. Neka pazi na sebe i posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i porodicu," rekla je, verujemo, buduća gospođa Ronaldo, nakon čega su mnogi rekli da njen život nalikuje zlatnom kavezu.

Ipak, za sada se čini da joj to ne smeta, naprotiv, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.