Georgina Rodrigez, najuspešnija svetska influenserka i devojka Kristijana Ronalda, danas živi život iz snova.

Sa legendarnim fudbalerom Kristijanom Ronaldom očekuje blizance, a srećnu vest su nedavno podelili na Instagramu fotografijom koja je oduševila milione pratilaca.

Georgina ima 27 godina, a njen život satkan je od raskošnih putovanja, brendirane garderobe i luksuza u svakom mogućem smislu.

Ipak, ova argentinska lepotica ima je veliku srednjoškolsku ljubav. Malo ko zna da je Georgina bila ludo zaljubljenu u avanturistu koji se zove Havi, a koji je pažnju javnosti dobio učešćem u jednom španskom rijaliti programu.

Georgina je postala poznata javnosti kao devojka Kristijana Ronalda
Fredy Torra / ContactoPhoto / Profimedia 

Havi se bavi fotografijom, a u slobodno vreme i modelingom. Tokom svog učešća u rijalitiju otkrio je da je Georgina bila njegova devojka tada, a sebe opisuje kao "divljeg".

Georgina i Havi su bili zajedno tokom srednjoškolskih dana, a raskinuli su 2011. godine. O razlogu prekida nikada nisu javno pričali, s obzirom na to da tada nisu bile svetski poznate face.

Georgina se nakon raskida njihove veze preselila, a kasnije je u Madridu upoznala Kristijana Ronalda.

Kada je prvi put ugledao zanosnu crnku, Ronaldo je učinio sve da je osvoji, a njihova ljubav traje od 2016. godine. Slavni fudbaler je jednom prilikom otkrio da je Georginu prvi put ugledao u Gucci-jevoj radnji u Madridu.

Iako se dugo pisalo kako je u spomenutoj radnji radila kao prodavačica, Argentinka je kasnije otkrila da je bila "shopping asistent".

Podsetimo, nedavno se čak pisalo da Ronaldu majka brani da oženi dugogodišnju devojku Georginu Rodrigez. Španske novine navode da je upravo Ronaldova majka ta od koje zavisi hoće li Rodrigezova dobiti prsten.

Poverljivi izvor blizak sportisti tvrdio je da Dolores ne želi Georginu za snajku jer smatra da želi da se uda samo iz finansijskih razloga.

Ipak, reklo bi se da nije prvi put da majka predstavlja prepreku njegovoj ljubavi. Naime, početkom 2015. počelo se šuškati o prekidu jednog od tada najslavnijih ljubavnih parova, Kristijana Ronalda i Irine Šajk.

Georgina Rodrigez se nakon raskida sa Havijem preselila a potom je upoznala Kristijana Ronalda.
Instagram 

Navodno je fudbaler ostavio Irinu jer nije želela da dođe u njegovu rodnu Madeiru na rođendanski proslavu iznenađenja za njegovu majku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Kristijano Ronaldo je pre Georgine bio sa manekenkom Irinom Šajk.
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia