Ronaldo i Georgina zajedno su od 2016. godine, a uskoro će njihova porodica biti uvećana za još dva člana, s obzirom da manekenka nosi blizance.

Međutim, ukoliko ste mislili da je to više nego dovoljan razlog da fudbaler stane na "ludi kamen", iako se Rodrigezova tome nada, kako je i sama rekla u brojnim intervjuima, od toga ništa - barem za sada.

Glavni razlog je "najvažnija žena u njegovom životu", odnosno majka Dolores Aveiro koja po mišljenju mnogih Georginu ama baš uopšte "ne miriše".

Poverljivi izvor blizak sportisti tvrdi da Dolores ne želi Georginu za snajku jer smatra da se želi udati samo iz finansijskih razloga, a nisu joj baš ni po volji njena izazovna izdanja kojih se ne odriče čak ni u trudnoći.

Majka Kristijana Ronalda navodno ne podnosi Georginu.
pritnscreen/instagram 

Ipak, "ratne sekire" su zakopali sada pred praznike i zajedno pozirali kao "velika srećna porodica". I sve bi to možda prošlo tako, da pratioci nisu primetili kiseli osmeh Ronaldove majke na fotografiji. Da je zaista tako potvrđujuju druge Doloresine objave na kojima i te kako pozira širokog osmeha, dok na božićnoj fotki deluje kao da joj je gotovo neprijatno što je tu.

Ronaldova majka na objavama na svom instagramu ima osmeh od uva do uva, dok se na zajedničkoj božićnoj fotografiji kiselo smejala sve vreme.
printscreen/instagram 

Inače, ona je u nedavnom intervjuu za portugalski magazin "Impovavel", o Georgini govorila lepo.

"Ona je dobra devojka i velika podrška Kristijanu", rekla je tom prilikom, međutim, njena faca za Božić definitivno nije govorila tako.

Ronaldova majka u nedavnom intervjuu lepo je govorila o Georgini.
printscreen/instagram 

Šuškalo se čak i da je Dolores presudila u njegovoj vezi sa Irinom Šajk, jer je smatrala da fudbaler zaslužuje bolje, ali je manekenkina PR služba to demantovala.

Šta je od svega toga istina, pokazaće vreme, ali činjenica je da Ronaldu reči njegove majke mnogo znače i imaju posebnu težinu, pogotovo ako se uzme u obzir da ga je odgajila gotovo kao samohrana majka, dok se njegov otac borio s zavisnošću od alkohola, a još Georgininih fotografija zbog kojih je Dolores "dobijala ospice" pogledajte u galeriji ispod:

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Paolo Cotello/IS/MPI/Capital Pic Paolo Cotello/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia Georgina Rodrigez uživa u luksuzu od kad je u vezi s Ronaldom.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!