Od kako je započela vezu s jednim od najboljih fudbalera sveta Kristijanom Ronaldom, život Georgine Rodrigez promenio se iz korena.

Na Netfliks uskoro stiže dokumentarna serija "Soy Georgina" koja prati svakodnevnicu lepe manekenke, a koja je i pre početka prikazivanja uzbudila javnost.

"Mnogi znaju moje ime, ali malo ko zna ko sam ja", izjavila je manekenka u najavi za seriju koja izlazi 27. januara.

Nekadašnja konobarica i čistačica, Ronalda je upoznala kada je započela posao prodvačice, ni više ni manje nego u Gucci butiku. Naime, tokom njene smene, u butik je ušao Krostijano, a ostalo je bilo istorija.

Priznala je da željno isčekuje venčanje s Kristijanom, a pored toga je ispričala kakav je njen dragi kad se kamere ugase.

"Ne kuva, ali nakon svega što radi zaslužuje da ga na stolu dočeka jelo pripremljeno s puno ljubavi, kada nije kod kuće priuštim sebi neka jela koja on ili ne voli ili ne konzumira. Istina je da ponekad pojede picu, ali to je jednom nedeljno, a onda naporno vežba. Volim da ga iznenadim jelom koje voli, ali svi možemo da se najedemo tek kada ga nema, pa nekad svi jedva čekamo da ode", našalila se manekenka.

Rekla je da je slavni fudbaler odličan otac i suprug i da boljeg nije mogla ni da sanja, navodi tportal.

Podsetimo, slavni par je nedavno objavio da očekuju blizance, devojčicu i dečka, a već imaju ćerku Alanu Martinu i Kristijanovog sina Kristijana Juniora, kog je fudbaler dobio sa ženom čiji se identitet ne zna, kao i blizance Evu i Matea koje je na svet donela surogat majka.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez očekuju blizance.
pritnscreen/instagram 

Georgina važi za jednog od najuticajnijih i najplaćenijih influensera sveta - za jednu reklamu objavu na Instagramu, na kom je prati više od 27,5 miliona ljudi, uzme oko 8.000 evra.

Takođe, ona dobija od Ronalda mesečni džeparac od 100.000 evra, a istu cifru traži i od brojnih medija ukoliko požele da urade intervju sa njom. Jasno je da se ova crnka kupa u luksuzu i da joj je stanje na bankovnom računu pozamašno.

Instagram, prinbtscreen/instagram Georgina Rodrigez

I ne samo to. Istina je da su danas luksuzna putovanja, uživanje na jahti, letovi privatnim avionom, raskošne kuće svuda po svetu, milionski ugovori sa poznatim brendovima, najskuplja garderoba, skupoceni nakit i posluga njena svakodnevica ali Georgina nikad nije krila da je potekla iz daleko skromnijeg okruženja.

Iako je tokom godina bila glavna meta kritika, nazivali su je sponzorušom, koristoljubivom, a mnogi su i osporavali njen fizički izgled govoreći da je debela, ona se na to ne obazire.

Georginu Rodrigez na početku veze s Ronaldom nazivali su sponzorušom.
printscreen/instagram 

Ipak, 5 godina kasnije, Georgina i Ronaldo i dalje su zajedno, iako su mnogi mislili da neće sastaviti ni mesec dana, a čini se da je čuveni zavodnik konačno pronašao "onu pravu".

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!