Poklonu se u zube ne gleda, tako su nas barem učili, ali ono što je Kristijano uradio za svoju izabranicu Georginu prošle nedelje uoči njenog rođendana bilo je, malo je reći, spektakularno.

Naime, Rolando je sa svojom verenicom njen rođendan proveo u Dubajiu, a o iznenađenju na neboderima brujao je ceo internet.

Georginin lik sijao je na zgradama Dubajia, a obzirom na takvo delo činilo se da joj je zadao težak zadatak kako bi mu se odužila.

Mnogi su smatrali da se Špankinja nije adektvatno odužila svom partneru za spektakularan poklon, pa da je čak i torta izgledala "jadno" po njihovom mišljenju.

Komentari su se nizali, ljudi su ismevali tortu, ne toliko zbog torte kao torte, već zbog toga što je u pitanju jedan od najbogatijih porodica u pitanju, te da je Georgina mogla više da se potrudi oko iznenađenja i poklona.

"Gušim se od ove torte. Ona sijala u Dubaiju, on dobio patišpanj sa jagodama", glasio je jedan u nizu tvitova objavljenih nakon rođendana legendarnog fudbalera nakon što se on pohvalio tortom.

"Pa to se dešava jer je jos nije zaprosio. Grickaj patispanj Kiki!", glasio je komentar koji je prikupio najveće simpatije i reakcije.

I to je istina, i posle 5 godina skladne veze, na Georginoj ruci nema prstena, a Ronaldo je konačno pre nekoliko dana otkrio kada će se to desiti.

Nedugo zatim na internetu se pojavio novi četvorotočkaš slavnog fudbalera, kadilac eskalad SUV, za koji se tvrdi da je, zapravo, pravi Georginin poklon za koji je, navodno, iskeširala 120.000 evra, mada na Instagramu Portugalca nigde nema zvanične potvrde ove informacije.

Dokumentarac o životu Ronaldove devojke Georgine Rodrigez izazvao negativna mišljenja.
pritnscreen/youtube 

Inače, poslednjih nekoliko nedelja u fokusu je "I am Georgina"dokumentarac o životu Ronaldove devojke Georgine Rodrigez, a mišljenja o ovom serijalu nisu nimalo podeljena, obzirom da svi misle da je data prilika nekome da bude "zvezda" iako to ničim nije zaslužio. Kako je Ronaldo iznendio svoju drago i priredio joj spektakularno iznenađenje o kom bruji svet, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Fudbaler svoju devojku čuva kao malo vode na dlanu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!