Georgina Rodrigez definitivno je neko ko živi život o kakvom mnogi sanjaju.

Kupa se u bogatstvu, putuje na luksuzne destinacije, dobija "džeparac" od čak 100.000 evra mesečno, a sad čeka i blizance sa svojim izabranikom Ronaldom.

Doduše, govorkanja da je samo "sponzoruša kojoj je stalo do fudbalerovog novca" su još glasnija nakon dokumentarca o njenom životu u kom, po mišljenju ljudi nije pokazala ništa drugo do svoju opsesiju dizajnerskim torbicama.

Georgina Rodrigez se na mrežama jedino hvali dizajnerskim torbicama.
printscreen/instagram 

Da nije tako mila i draga kako se činilo, svedoče i izjave njene porodice koje nisu štedele ružne reči na račun nekadašnje miljenice. Jer, dok se ona kupa u luksuzu, na sve njih je potpuno zaboravila, a njena baka čak nije ni upoznala svoju praunuku.

Možda je najglasniji njen stric koji je jedan od onih koji je brinuo o Georgini dok joj je otac bio u zatvoru.

"Sramoti nas i verovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona. Nikada joj ništa nisam tražio, a ja sam brinuo o njoj i njenoj sestri kako bi im obezbedio pristojan život. Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput", rekao je Hesus Ernandes.

Georginin  stric kaže da je Rodrigezova prestala da im se javlja kada je ušla u vezu sa Ronaldom.
Instagram 

Vidno ražočaran, poručio je Ronaldu da ima zlo pored sebe i da mu se javi ako hoće da sazna neke bitne informacije o njoj.

Polusestra Georgine, Patricija Rodrigez, takođe nije krila razočaranje. Kako tvrdi zamolila je svoju sestru, da Ronaldo potpiše dres njenom sinu za rođendan, ali je ona samo ignorisala i rekla da ne želi da se deranžira sada, jer su na odmoru.

Georginina polusestra tvrdi da Georgina nije želela da Ronaldo potpiše dres njene dece jer su na odmoru.
Instagram 

Međutim, čini se da Georginu izjave njene porodice ne tangiraju ni najmanje, te da "ima pametnija posla" nego da se javno raspravlja sa njima. Takođe, ove izjave nisu uspele da pokolebaju ni Ronalda koji uživa sa svojom izabranicom. Doduše, čini se da i njegova majka i sestra dele isto mišljenje kao Rodrigezovi, jer se spominje da su upravo one razlog što fudbaler još nije stao na "ludi kamen".

Ronaldu majka i sestra brane da se oženi Georginom.
Instagram 

A da li će to ostati tako, i koliko će njihova veza potrajati, ostaje da vidimo, a do tada, podsetite se kako je Georgina izgledala na samom početku, kada još nije ni sanjala da će jednog dana biti devojka najpopularnijeg fudbalera današnjice.

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!