Georgina Rodrigez prvi put se pojavila na nekom javnom događaju od kako je izgubila sina na porođaju. Tada je usled komplikacija preživela samo druga beba, a tužne vesti objavili su na mrežama.

Nakon toga, Georgina se slabo oglašavala na mrežama, dok je u javnosti nije bilo moguće videti sve do sada kada je doputovala u Kan privatnim avionom.

Okupljeni paparaci uslikali su je najpre na aerodromu, a ona je prošetala sa širokim osmehom na licu, obučena u kožni kombinezon, dok je look "razbila" Balenciaga naočarima, dijamantskim prstenjem i upečatljivom narandžastom Bikrinkom.

Georgina Rodrigez prvi put se pojavila u javnosti nakon smrti bebe.
Profimedia 

Nakon toga, Georgina se u velikom stilu pojavila na crvenom tepihu u uskoj srebrnoj haljini sa dubokim izrezom i šlepom, dok je kosu pokupila u urednu punđu.

Georgina Rodrigez sijala je na crvenom tepihu u Kanu.
Profimedia 

Ona je na mrežama i objavila detalje pripreme za Festival u Kanu iz privatnog aviona gde su joj pravili frizuru i šminkali je, međutim, fotografije su mnogima "bole oči", odnosno, komentarisali su da se brzo vratila na staro - pokazivanje luksuza i hvaljenje bogatstvom.

Georgina Rodrigez pokazala je detalje pripreme za Kan.
printscreen/instagram 

Čak i na paparaco fotkama, Georgina je stajala tako da se svaki detalj njenog skupog autfita vidi, a na Instagramu su osvanule i fotke gde pozira ispred privatnog aviona.

Takođe, veoma brzo se saznalo i da je odsela, ni manje ni više nego u jednom od najluksuznijih hotela u Kanu - čuvenoj Kroazeti, gde noćenje ide od 44.000 dinara pa do čak 690.000 dinara. 

"Okej, život ide dalje, ali neko bi pomislio da će nakon svega što se desilo biti skromnija", "Lepa žena, ali čemu to isticanje brendova", "Svaka joj čast da se smeje nakon svega", "Bitno da se ona ponovo razmeće parama, bedno", "Čist seljacizam. Sve mora da pršti od brendova"... delić je komentara na mrežama.

Bilo je i dosta onih koji su joj javno pružili podršku, ali su se mogle pročitati i kritike tipa "šta će ona uopšte na Kanskom festivalu" i "po kom osnovu je zaslužila da se nađe rame uz rame sa najvećim zvezdama"...

Ovo doduše nije prvi put da se Rodrigezova suočava sa ovakvim optužbama, međutim, i ove godine je, kao i prošle, svojom pojavom uspela da zaseni sve na crvenom tepihu, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Georgina Rodrigez pojavila se na festivalu u Kanu i prošetala u haljini koja odiše glamurom starog Holivuda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!