Georgina Rodrigez i njen dečko Kristijano Ronaldo želeli su da se zabave i nacrtaju jedno drugo, ali je malo ko mogao i da pomisli kakvu će lavinu reakcija to da izazove.

Naravno, opet je Georgina ta koja je na "crnoj listi" i to upravo zahvaljujući umetničkom radu svog dragog. Naime, dok se ona trudila da što vernije predstavi fudbalera, čini se i da je on uradio isto, samo što to kako on vidi svoju devojku zapravo samo potvrđuje mišljenje onih koji su od samog starta stava da je sa njim samo zbog novca.

Ronaldo i Georgina su često na meti kritika.
pritnscreen/instagram 

Georgina je na Ronaldovom crtežu namrštenih obrva, dok ima pomalo zlokoban izraz lica, dok je Ronaldo na Gerogininom blag i opušten, za kakvog ga privatno i smatraju.

Georgina i Ronaldo su crtali jedno drugo.
Instagram 

Naravno da nije trebalo mnogo da krenu komentari i od strane onih koji ih vole, ali pogotovo od onih koji smatraju da je upravo ovo još jedna potvrda kakva je zaista Rodrigezova - nasmejana, ali samo na mrežama.

Na Ronaldovom crtežu Georgina je stroga.
Instagram 

"Sada je sve jasno, Georgina je veštica", "Pogodio je njen karakter 100%", "Tako je i zamišljam, na mrežama puca od zadovoljstva, a mimo svega urla, viče i naređuje", "Možda se šalio, ali ja ovako stvarno vidim Georginu", "Neverovano je kako je pogodio njen karakter", "Zašto deluje tako zlo na crtežu", "Ronaldo mala maca privatno, a ova, užasna"... samo je delić koji se mogao pročitati.

S obzirom da mesecima unazad Georginu biju glasine da je "sponzoruša", ne čudi što su pojedini fanovi mišljenja da je sve samo ne dobra osoba, što je Ronaldo i nacrtao.

Georgina Rodrigez redovno se hvali luksuzom.
pritnscreen/instagram 

Rodrigezova ne propušta da se na Instagramu hvali bogatstvom i skupim poklonima koje joj je ponajviše omogućio njen dečko, a mnogi se pitaju da li će ovakvo ponašanje nastaviti u budućnosti nakon što se saznalo da će fudbaleru biti značajno smanjena plata, kao i da su ga tri velika kluba odbila za transfer.

SplashNews.com / Splash / Profimedia, Mangiarotti Manuele/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Ljubavna priča slavnog para

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!