Kristijano Ronaldo našao se u nebranom grožđu. Kao da nije dovoljno što se njegov tim nije plasirao u Ligu prvaka, već klub želi i da smanji platu svim igračima za 25 odsto. To se proslavljenom fudbaleru nikako nije dopalo, te je poželeo da ode iz Manchester Uniteda, no... nije se nadao da će naići na zatvorena vrata drugih klubova.

Ronaldo koji bi umesto 480.000 funti dobijao 360.000 funti, nudio se na sve strane, ali ga niko nije hteo. Želeo je da pređe u Bayern, a potom u Chelsea i na kraju u Paris Saint-Germain, no, svi su ga odbili.

Kristijana ronalda odbili su svi klubovi.
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Fudbaler je sada uslikan u društvu menadžera Žorža Mendeša pojavio u Junatedovom trening centru u Karingtonu. Desetak minuta za njim je stigao i legendarni Aleks Ferguson. Verovatno jedini čovek u klubu koji ima neki autoritet nad Ronaldom, pošto se pokazalo da ga ostali nemaju.

A pre Ronalda i Fergusona, u Karington je stigao generalni direktor i prvi operativac Ričard Arnold koji je ovog leta dobio odrešene ruke od vlasnika kluba da vodi transfer politiku. Samim tim što je došao u društvu Mendeša, Ronaldo je poslao signal da ostaje pri odluci da napusti klub.

Ipak, glasine o povratku u Španiju pokrenuo je niko drugi do njegova devojka Georgina koja je na Instagramu počela da prati suprugu trenera Atletico Madrida Karlu Perejru. Španskim navijačima je to bilo dobvoljno da šuškanja krenu.

Takođe, ukoliko Manchester United uspe na neki način da zadrži Ronalda, mnogi su se zapitali da li će i dalje da ispunjava bahate hirove Georgine, počev od nakita, preko korišćenja privatnog aviona svako malo, pa sve do luksuznih tašni, putovanja za putovanjem, na koja je navikla da ide.

"I on je postao alav kao Georgina", glasi jedan od komentara. "Umislio da je zvezda. Nisi. Šminker si", glasi drugi. "Jadno i bedno. Solidariši se uz tim, ne može jedna osoba da bude svojeglava i da očekuje da tim briljira", "Neka radi malo i ona sponzoruša Georgina, dosta mu je trošila pare", "Jadna Georgina, moraće ona da zarađuje za porodicu"... ređale su se prozivke na mrežama.

Georginu Rodrigez prozivaju da će sada ona morati da zarađuje umesto Ronalda.
pritnscreen/instagram 

Mnogi su mišljenja i da se Ronaldo promenio poprilično uz svoju devojku koja ne prestaje da se hvali na sva usta da je "sve što ima sama stekla", iako je poznato da joj Ronaldo svakog meseca daje "džeparac" od 100.000 evra, kao i da joj je upravo on omogućio da masno naplaćuje reklame na Instagramu, a još njenih fotografija pre i nakon što je upoznala fudbalera pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!