Nije tajna da već neko vreme kolaju priče da Georginu Rodrigez nije prihvatila Ronaldova porodica. Smatraju da je sa njim samo zbog para, a stvari su se dodatno zakomplikovale i kada se oglasila njen ujak koji ju je podigao i upozorio fudbalera da njegova izabranica nije nimalo mila i slatka kako se predstavlja, te da je ulaskom u vezu sa njim zaboravila na one koji su o njoj brinuli kada nikog nije imala.

Takođe, na svim fotografijama gde je Georgina sa Ronaldovom porodicom, mogu se videti kiseli, gotovo usiljeni osmesi, pogotovo kada je reč o fudbalerovoj majci i sestri.

Kristijanova majka ne voli Georginu.
Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia 

Sada se čini da je situacija eskalirala, a ljudi uveliko komentarišu na mrežama da od onoga što je uradila Kristijanova sestra Elma nema nižeg.

Naime, hotel Pestana CR7, u vlasništvu Kristijana Ronalda, ugostio je prošle subote "Madeira Fashion Designers" modni događaj koji je okupio neke od vrhunskih talenata Portugala, kao i brojne dizajnere iz Španije i Engleske. Za organizaciju je bila zadužena Elma Aveiro, inače Kristijanova starija sestra.

Elma Alveiro bila je zadužena za organizaciju prestižnog događaja na koji nije pozvala Georginu.
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

No, ono što je izazvalo najviše pažnje bila je osoba koja je puštala muziku. Naime, kako prenosi portugalski portal Vidas, Merče Romero je nakon revije preuzela je ulogu di-džeja. Činjenica da je ova uloga pripala njoj izazvala je veliko iznenađenje u Portugalu.

Iako je Romero poznata po karijeri modela i voditeljke, njeno ime se oduvek isticalo prvenstveno po tome što je bila devojka Kristijana Ronalda.

Ona se čak na svom Instagram profilu pohvalila pratiteljima odlaskom u hotel u Funčalu.

Inače, popularna voditleljka i DJ jedna je od prvih koju je čuveni sportista predstavio javnosti, a zajedno su bili dve godine. Zato je bilo i pravo iznenađenje kada se saznala još jedna informacija, a to je da Georgina uopšte nije ni bila pozvana.

Ono što je mnoge začudilo je i odnos Ronaldove majke Dolores i lepe Merče zbog koje nije skidala osmeh sa lica, što nije slučaj kada je sa Georginom.

Kako prenose portugalski mediji, Kristijano i Georgina lako bi ovaj gest mogli da protumače kao "niski udarac" Elme i Dolores. U tom smislu su istakli da ženski deo porodice Ronalda obično nema baš dobar odnos sa Kristijanovim devojkama.

Ronaldova porodica, a pogotovo sestra Elma ne odobravaju nijednu njegovu devojku, čak ni Georginu.
Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia 

"Za ženski deo Ronaldove porodice, nijedna devojka koja je prošla kroz Kristijanov život neće odgovarati. Niti jedna do sada! Ni Merče, ni Irina, ni Nereita... Čak ni Georgina, nijedna od njih neće biti dovoljno dobra", rekao je portugalski novinar Adriano Silva Martins u emisiji CMTV, a još fotografija nekadašnje Ronadlove izabranice pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Merče Romero je bivša Ronaldova devojka, a inače je model, voditeljka i DJ.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!