Georgina Rodrigez ponovo je uzbrukala strasti na internetu. Naime, iako je mislila da će njene nove fotografije naići na odobravanje pratilaca, desilo se potpuno suprotno, te kritike ne prestaju da se ređaju ispod objave.

Ona je pozirala u uskoj, izazovnoj haljini, sa neobično okruglom zadnjicom u prvom planu, da bi već na sledećim fotkama bili interesantni momenti sa ćerkama gde su sve tri imale identične frizure.

Georgina Rodrigez okačila je lep trenutak sa ćerkama kada su sve tri imale identične frizure.
Instagram 

Georginu su najpre osudili zbog Fotošopa jer su mnogi mišljenja da joj tako nešto nije potrebno, ako se uzmu u obzir njene poslednje fotografije sa odmora gde je bez blama pokazala i celulit i "nesavšrenu figuru" što su žene gromoglasno pozdravile.

Georgina Rodrigez oduševila je sve kada je pokazala celulit i strije.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, sada, na Instagramu pokazala je da i ona robuje trenutnim standardima lepote, te da kao i mnoge druge preteruje sa programima sa ulepšavanje.

Georgina Rodrigez sredila je zadnjicu u fotošopu.
Instagram 

Na sve to, Georgina je u opisu objave napisala:

"Neka nikad u tebi ne umre ona devojka koja te je toliko puta spasila od stvarnosti svojim protivotrovom za ludilo".

Georgina Rodrigez našla se na meti kritika zbog neobično okrugle zadnjice.
Instagram 

"Ko god pomisli da ovako izgleda tvoja zadnjica, u velikoj je zabludi", " Kosa ti je prelepa, ali ovo nije tvoja zadnjica", "Zgodna si, ne treba ti Photoshop", "Žena mačka", "Lepotice, batali Fotošop, nije za tebe", "Ali što su se cigle naprasno izgubile u predelu zadnjice", "Red zadnjice, pa red dece... baš lepo", "Čemu potenciranje fotošop zadnjice u istom objavi gde je sladak momenat sa ćerkama", "Da li ti to učič ćerku da bude poput tebe? Da gazi preko mrtvih?", "Na Instagramu glumi brižnu, veliku majku, a svi znamo da voli samo Ronaldove pare. Okej, brineš o njegovoj deci, ali kakav primer im daješ?"... samo su neki od komentara koji su se nizali.

Mnogi su podsetili da onih 100.000 evra koje dobija mesečno kao džearac od Ronalda nisu pare za nju već za decu, te da ona može da koristi samo ono što ostane, kao i da su

Georgina Rodrigez nije bila pozvana na reviju koju je organizovala Ronaldova sestra.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kristijanove majka i sestra godinama protiv Georgine, te da je to i razlog što je još nije oženio.

Da stvari nisu idealne još jednom se pokazalo nedavno kada Rodrigezova nije bila pozvana na modnu reviju koju je organizovala Ronaldova sestra, a koja je okupila neka od najvećih imena u Portugalu.

Ronaldova sestra ne voli Georginu.
Fabrice COFFRINI / AFP / Profimedia 

Da zlo bude još gore, bila je pozvana Ronadlova bivša devojka, inače poznato tv lice i DJ Merče Romero, a ona se srdačno pozdravila kako sa Kristijanovom majkom, tako i sestrom.

Instagram Merče Romero je bivša Ronaldova devojka, a inače je model, voditeljka i DJ.

Čak ni Georginin ujak nije imao previše lepih reči da kaže na račun svoje rođake. Optužio ju je da je "zmija", te da je zaboravila na porodicu istog trenutka kada je ušla u vezu sa Ronaldom, i dodao da njena baka nije ni upoznala praunuke.

Jedina sa kojom je ostala u kontaktu je njena sestra Ivana Rodrigez koju je na sve načine pokušavala da "dobro uda", što je u neku ruku uspela s obzirom da se zabavlja sa Ronaldovim najboljim prijateljem, inače umetnikom Karlosem Garsijom kome je 2021. godine rodila ćerku Devu. Međutim, ni Karlos, kao ni Ronaldo ne žele da se žene. Barem ne još uvek.

Instagram Ivana je starija sestra Georgine Rodrigez

"Georgina jednostavno voli novac, a jedina za koju brine je sestra. Sad kad je i njoj našla bogatog dečka može da odahne, jer ona ne voli da deli", rekao je jedan izvor svojevremeno.

"Mislile su da će ih oženiti nakon što im rode decu... prosto, morate da shvatite... brak je sigurnost... papir, prsten, zajednička imovina...To onda nije više 100.000 dolara za decu, pa šta joj ostane... U slučaju razvoda, sve se deli, a one će obe omastiti brke jer ni Karlos nije siromašan", objasnio je izvor za The Sun.

"Džaba im i lepota i pare kad ni jednu ni drugu neće da ožene, a to je ono što najviše žele", rekao je izvor na kraju. Da li u tim pričama ima istine, ne znamo, ali je i sama Georgina priznala u svom dokumentarcu da jedva čeka da se uda, a koliko se promenila od samog starta do dana današnjeg pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!