Georgina Rodrigez definitivno danas živi život o kakvom je godinama pre mogla samo da mašta zahvaljujući svom dečku Ronaldu, ali čini se da još uvek ne zaboravlja ono što je nekad trpela kada je radila kao prodavačica.

Naime, ona se slikala za svoj Instagram u skupim krpicama, od čega samo haljina košta oko 1.900 evra, salonke brenda "LeSilla" blizu 800, dok skupocena "birkinka" od kože aligatora ima cenu od 94.000 evra. Međutim, daleko da je to sve kada je u pitanju njen autfit.

Georgina Rodrigez ponovo se hvali skupim krpicama.
Instagram 

Slavna Argentinka samo na rukama je ponela pravo bogatstvo, te tako prsten sa dijamantom i safirom vredi oko 800.000 evra, dok je drugi nešto jeftiniji - 700.000 evra. Kombinaciju zaokružuje Roleks čija je cena 500.000 evra.

I sve bi to bilo okej, da ona ne prestaje da se hvali kako je "nkad bila prodavačica u Gucci radnji, a sada nosi te modele na crvenom tepihu".

Georgina Rodrigez pokazala je skup nakit i torbu.
Instagram 

Podsetimo, ona je slavnog fudbalera upoznala dok je radila u Gucci prodavnici, nakon čega su veoma brzo otpočeli romansu. Međutim, čini se da, iako su prošle godine, Georgina još uvek ne može da oprosti nekadašnjim poslodavcima ono što su joj uradili kada je otpočela vezu sa Ronaldom.

Georgina Rodrigez radila je u Gucci radnji.
TTL / The Photo One / Profimedia 

Naime, ona je na posao dolazila autobusom, a posle smene bi je čekao fudbaler u skupocenom "bugatiju". Njegovi obožavaoci su otkrili gde mogu da ga vide pa se skupljala sve veća gomila pred prodavnicom. Gazda je, na kraju, zaključio da bi gužva mogla da otera njegove bogatije mušterije pa je tako Georgina ostala bez posla.

Georgina Rodrigez zbog Ronalda je ostala bez posla.
Shutterstock 

Sada ne prestaje da se hvali bogatstvom za koje tvrdi da je sama stekla, i na sve načine pokušava, prema mišljenju fanova da "dokaže da je nobl", odnosno deo elite, iako joj mnogi poručuju da "novac ne znači i poštovanje".

Georgina Rodrigez ne prestaje da se hvali nakitom.
pritnscreen/instagram 

Da u tim rečima ima i istine svedoči i to što je Georgina retko pozvala na velika dešavanja o kojima toliko čezne, pogotovo kada je reč o modi, iako se situacija polako menja. Međutim, neka od imena koja nešto znače u toj industriji jednostavno odbijaju da budu u njenom društvu, iako ona pokušava na sve moguće načine da dokaže da tu pripada.

Georgina Rodrigez pokuava da bude prihvaćena u "višim" krugovima.
Profimedia 

"Možda za početak ne bi trebalo da budeš pokretna zlatara", poručili su joj, jer Georgina ni do kućnog praga ne ide ako nije "okićena" vrednim komadima nakita, a da li će uspeti da postane deo "viših krugova" kao što priželjkuje, ostaje da vidimo.

prinbtscreen/instagram, Instagram Georgina Rodrigez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!