Georgina Rodrigez danas je najpoznatija po raskalašnom životu koji joj je omogućio njen verenik, fudbaler Kristijano Ronaldo. Skupa odeća i tašne, luksuzna putovanja, vile, raskoš... sve to danas je njena svakodnevica, međutim, nisu se svi iz njene porodice tako dobro snašli u životu.

Poznato je da je rođenu sestru Ivanu uspela da "udomi" za bogatog Kristijanovog poznanika, međutim, sa ostalim članovima svoje porodice nema ama baš nikakav kontakt. 

Ivana Rodrigez dobro se udala zahvaljujući Georgini.
Instagram 

O svemu su oni nedavno i progovorili kada ju je ujak optužio da je bezosećajna, te da čak ni svoju baku nije upoznala ni sa Ronaldom, ni sa unucima. Jedna od onih koja ju je zbog istog razloga javno kritikovala bila je i njena polusestra sa očeve strane, koja se sada još jednom oglasila i zamolila je za pomoć. 

'Nemam novac, a moja sestra mi ne pomaže', rekla je za televizijski show Socialite.

gerogina rodrigez uživa u parama kraj ronalda.
pritnscreen/instagram 

"Najviše mi je žao dece, ne mene same. Naposletku, ja mogu da pojedem komad hleba, ali moja deca, koja su njeni sestrići... Ponekad imamo dovoljno da jedemo, nekad nemamo. Ponekad imam dovoljno novca da platim stanarinu, ponekad ne", ispričala je.

Iako nakon smrti njihovog oca, koji je preminuo pre tri godine, nije u dobrim odnosima s Georginom, Patricija joj je odlučila da joj pošalje  očajničku poruku, prenosi Marca.

"Georgina, treba mi pomoć, a ti si moja sestra", poručila joj je.

gerogina se odrekla sestre po ocu.
Instagram 

"Znam da nema obavezu i nije odgovorna za nas, ali pošto je spremna da pomogne drugima, mogla bi bar da pomogne sestrićima i rođacima. Ako ne želiš da imaš kontakt sa mnom, bar budi sa svojim sestrićima", rekla je Patricija.

Patricija je ranije otkrila da ju je Georgina izbacila iz svog života nakon očeve smrti. Polusestra, koja živi u istočnom španskom gradu Castellon, ispričala je šta se dogodilo: "Pre tri godine moj otac je umro u Argentini od srčane insuficijencije, a moja sestra nije ni ponudila da plati moju avionsku kartu znajući da nisam imala novca da odem na sahranu."

Tokom sesije pitanja i odgovora sa voditeljkom i novinarima u emisiji, dodala je: "Srećna sam što je Georgina dobro, ali bih volela da me uzme u obzir, da ne zaboravi da postojim."

Georgina Rodrigez ne haje za navode sestre.
Instagram 

U svom prethodnom intervjuu ispričala je kako se Georginina majka Ana Marija brinula o njoj nakon što joj je majka umrla kada je imala 11 godina i pre nego što je poslata u internat.

Podsetimo, Geroginin otac, bivši fudbalski trener Horhe Rodrigezosuđen je na 11 godina zatvora zbog organizovanja neuspelog pokušaja krijumčarenja više od 100.000 funti kokaina iz Španije u Francusku dan pre petog rođendana Rodrigezove. Ona je jednom ispričala da je njen otac spremao pakete sa drogom ispred nje.

Georgina Rodrigez ispričala je sve o ocu krijumčaru droge.
pritnscreen/instagram 

"Moj tata je imao pištolj i zaključao se u sobu u kući", istakla je. "Jednog dana smo sestre i ja ušle i moj tata je spremao pakete i kada sam ga pitala šta je to, rekao mi je da su to paketi sa hranom za siromašne."

Da li će Gerogina reagovati sada na vapaje polusestre, ostaje da vidimo, iako se nje oglašavala ni kada ju je očeva porodica javno prozvala što ih je zaboravila kada je prešla kod Ronalda. "Stidi nas se", rekli su tada i istakli da se zbog njenog ponašanja "otac prevrće u grobu", a kako je Rodgizegova izgledala u prošlosti, pre slave i popularnosti, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!