Mnogo se u poslednje vreme govori o fizičkom izgledu Georgine Rodrigez, devojke fudbalera Kristiana Ronalda.

Otkako je svetlo dana ugledao njen dokumentarac 'I Am Georgina' gde je govorila o svojoj porodici, mladosti, trenutnom životu i naravno, odnosu s Ronaldom, gledace je zaintrigirao njen život pre glamura i bajke koju trenutno život.

Svog princa na belom konju, Ronalda, upoznala je 2016. godine u dizajnerskoj radnji Gucci u Madridu gde je radila kao prodavačica.

"Kada sam izlazila iz radnje, videla sam da se pojavljuje jako zgodan muškarac, visok skoro dva metra, bio je s dečakom i nekoliko prijatelja, a ja sam samo stajala smrznuta", rekla je Georgina.

Ipak, nakon nekoliko nedelja, njenim šefovima se nije svidela pažnja koju je ona počela da dobija. Tako je Georgina na posao dolazila autobusom, a kući bi odlazila u skupocenom Bugatiju. Kad su Ronaldovi obožavatelji saznali gde bi mogli da ga sretnu, okupirali su radnju i satima čekali zvezdu. To je dovelo do toga da su Georginini šefovi odlučili da bi gužva ispred radnje mogla da otera njihove bogate kupce, te su odlučili da joj daju otkaz.

Georgina tokom rada u radnji Dior.
TTL / The Photo One / Profimedia 

Upućeniji izvori tvrde kako je to jako zabolelo Georginu koja od tada obožava da se hvali luksuznim životom, među ostalog, i kako bi bivšem poslodavcu pokazala da je sada deo te elite

A sada se na TikTok-u pojavio video u kojem su pokazane Georginine fotografije upravo iz vremena rada u Gucci radnji. Tako na svakoj fotografiji pozira u beloj košulji i crnim poslovnim pantalonama, a teško je ne primetiti da se zaista promenila.

"Kao djevojčica bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Niko pri mom rođenju nije rekao da ću biti lepa. Uvek su mi to govorili. Kompleksi su beskorisni. Volim sebe takvu kakva jesam s nesavršenostima. Niko nije savršen, ali smo unikatni", istakla je jednom Georgina koja o svojim operacijama nikada nije javno govorila.

Iako se ne može osporiti da je ova Argentinka i prirodno prelepa, svejedno jasno je da nije za sve zaslužna majka priroda. Ne može se često videti u javnosti, ali kroz godine, uspeli su fotografi da je uslikaju u izdanjima u kojima to nije želela. Tako postoje i stare fotografije s početka veze s Ronaldom, a kada ih vidimo danas, vidno je da se Georgina od obične devojke koja se preterano nije sređivala, pretvorila u divu koja je sve na sebi dovela što bliže savršenstvu.

Iako smo svi navikli na njen trenutni izgled, evo kako je Georgina izgledala kada je tek upoznala Ronalda i koliko se, zapravo, promenila.

Instagram, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte koliko se Georgina Rodrigez promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!