Dolazak Kristijana Ronalda u Rijad gde je potpisao dvogodišnji ugovor koji mu garantuje 200 miliona dolara po sezoni, kako stvari stoje, odavno je bio planiran, čemu u prilog govori i neverovatna vila koja mu je stavljena na raspolaganje. 

Iako zahvaljujući "masnom" ugovoru može da priušti štagod poželi, Kristijano neće imati previše troškova, barem kada je reč o životu u Rijadu. Kako prenose strani mediji, svi troškovi vile su plaćeni, te njemu ostaje čist honorar. 

Georgina i Ronaldo imaće u Saudijskoj Arabiji sve što im je potrebno.
pritnscreen/instagram 

Inače, na mrežama su već osvanule fotografije nestvarne vile koja se procenjuje da košta oko 14 miliona evra, a koja, izmeđuostalog, poseduje i olimpijski bazen, kao i vodopad na samom ulazu u kuću.

Kako bi on i njegova verenica Georgina imali potreban komfort za sebe i petoro dece, tu je čak osam spavaćih soba, ali i tri manja objekta u dvorištu koji će, vrlo verovatno, biti namijenjeni posluzi, što možete videti u videu u nastavku:

Vila je smeštena u jednom od najluksuznijih delova Rijada, Al-Muhamadiju, koji je inače izdvojen od strogih islamskih pravila koja su postavljena u Saudijskoj Arabiji, a deca će pohađati i međunarodnu školu.

Inače, Georgina je već postavila fotografije iz privatnog aviona koji su poslali po njih, a koji je poput vile u vazduhu.

Odmah nakon toga je podelila i fotografiju dece, kao i svoju fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom šortsu u hodniku kuće.

A s obzirom da je Georgina neko ko voli da se razmeće bogatstvom, nema sumnje da će uskoro pokazati i više detalja iz velelepnog doma.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!