Nekadašnja Misica Kirsti Bertareli (50) sada definitivno ima razlog za slavlje.

Sudski spor konačno je okončan, a njen razvod koji važi za jedan od najskupljih u istoriji Velike Britanije okončan je u njenu korist.

Danima unazad se spekulisalo koliko će novca dobiti, a cifra je sada zaokružena na 350 miliona funti, što je više nego što ima i sama kraljica Elizabeta čije se bogatstvo procenjuje za nekoliko hiljada manju cifru.

Kirsti koja je nekad bila Miss Velike Britanije, a međuvremenu se okušala i kao pevačica i spisateljica, razvela se u tajnosti od švajcarskog milijardera Ernesta Bertarelija koji je vlasnik biotehnološke kompanije nakon 21 godinu braka.

Njih dvoje upoznali su se na Sardiniji, a tokom braka dobili su troje dece. Inače, svojevremeno se pisalo da joj je za 40. rođendan poklonio superjahtu Vava II britanske proizvodnje vrednu 100 miliona funti. Procenjivalo se da par ima bogatstvo od 9,2 milijardi funti – što je više od bruto domaćeg proizvoda mnogih zemalja, uključujući Bahame, Brunej i Jermeniju.

kirsti bertareli sa bivsim muzem
Instagram 

Nakon razvoda, osim pozamašne sume novca pripala joj je i moderna kuća pored Ženevskog jezera u Švajcarskoj, kupljenu ove godine za 52 miliona funti, kao i brvnara od osam miliona funti u švajcarskom skijalištu Gštad.

Kirsti je zastupala je baronica Fiona Šeklton, advokatica poznata kao "Čelična magnolija". Ona je zastupala princa Čarlsa i Pola Mekartnija u njihovim razvodima.

Inače, i sama Kirsti ne dolazi iz siromašne porodice, naprotiv. Njeni su se bavili prodajom keramičkog posuđa i bili su veoma ugledna i cenjena porodica.

kirsti bertareli se konacno razvela
printscreen/instagram 

Ipak, njeno bogatstvo sada je daleko veće nego što je i mogla da sanja, a mnogi su mišljenja i da će vratiti svoje devojačko prezime Rouper. Bivša Misica blista od kako je obelodanjeno da se razvodi, te je jasno da joj sve to i ne pada toliko teško, a kako danas izgleda sa 50 godine i zbog čega je i dalje zovu jednom od najzgodnijih žena u Britaniji pogledajte u galeriji ispod:

Instagram kirsti bertareli