MANEKENKA SE POHVALILA LAMBORGINIJEM SA KRISTALIMA: Za njegovu izradu je trebalo 700 sati, a onda je usledio bolan obrt

Ruska manekenka pohvalila se nedavno skupocenim lamburginijem optočenim svarovski kristalima, a nedugo zatim pokazala je potpuno uništen i slupan auto.

20211122Darija Radinova_121530.jpg
Instagram 

Ruska manekenka i Instagram influenserka Darija Radionova koja živi u Velikioj Britaniji, hvalila se pre nekoliko dana na Instagramu skupocenim lamborginijem optočenim svarovski kristalima, vrednim čak 320.000 evra.

Međutim, nedugo zatim pokazala je potpuno uništeno i slupano svoje "čedo" na četiri točka.

Dok je auto bio parkiran u Londonu, neko ga je udario otpozadi i pobegao sa lica mesta. Automobil je prikazan je sa ogromnim oštećenjema zadnjeg dela samo nedelju dana nakon što se pratiocima na ovoj društvenoj mreži, kojih ima čak 650.000, pohvalila svojim novim četvorotočkašem ukrašenim Svarovski kristalima piše Daily mail.

lambordzini sa svarovski kristalima
Instagram 

Manekenka koja ima 26 godina napisala je na svom Instagram profilu da se nada da će počinioca, ko god to bio, karma "ošamariti" pre nego što ga ona sustigne.

slupani lambordzini
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U ponedeljak je Darija objavila i fotografiju na kojoj sedi na vozačkom sedištu automobila, parkiranom ispred svoje kuće - mesto na fotografiji izgleda slično onom na kome se dogodila nesreća, ali to nije potvrđeno.

Ona je prvi put debitovala sa zadivljujućim automobilom 2019. godine, priznavši da je bilo potrebno 700 sati da se kristali dodaju, navodeći da "nema reči da opiše koliko je sjajan“."

Posao na automobilu uradio je umetnik Vinceri, koji je uradio slične projekte za brojne poznate ličnosti kao što je Maja Džama, engleska televizijska i radio voditeljka.

Inače, manekenka je ljubitelj skupocenih automobila i do sada je imala mnogobrojna luskuzna prevozna sredstva, a na poslednjem je imala i personalizovane tablice sa svojim imenom.

Takođe, Darija je poznata kao i velika kolekcionarka markirane obuće, ali isključivo dva brenda.

"Volim cipele, imam stotine pari - moja kolekcija je luda. Ali samo Lubutin i Luj Viton, ne nosim ništa drugo. Sve moje torbe su takođe Luj Viton. Prave torbe. Skoro sva moja odeća je dizajnera Alaia, kojeg nosi i Kim Kardašijan. Ljudi kažu da bih mogla da budem sestra Kardašijan", izjavila je manekenka.

Instagram Darija Radinova

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši