ZAVIRITE U LUKSUZNI DOM JELENE BIN DRAI: Najbogatija Srpkinja godinama živi u Dubaiju sa suprugom, šeikom Saidom

Kuća Jelene Bin Drai u kojoj živi sa suprugom i decom odiše luksuzom i elegancijom.

jelena bin drai.JPG
Instagram 

Bivša srpska misica Jelena Bin Drai godinama već živi u Dubaiju sa suprugom, arapskim biznismenom, šeikom Saidom bin Draijem za kojeg se udala 2008. godine, kao i sa njihovom decom.

Bogatstvo njenog muža procenjuje se na dve milijarde dolara, a kuća u kojoj stanuju malo je reći da je luksuzna.

Njihov životni prostor obiluje modernim i raskošnim nameštajem u kom preovlađuje bela boja, a nekadašnja misica često pokazuje i kako joj izgleda dvorište, u kome voli da se opušta.

Instagram Jelena Bin Drai kuća

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u sopstvenom dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na pogledu.

Iako je okružena glamurom i živi san mnogih žena, stalno se susreće sa zluradim komentarima o čemu je Jelena nedavno progovorila.

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u - haremu.

jelena bin drai sa muzem
Instagram 

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan", rekla je Jelena kroz smeh.

jelena bin drai sa suprugom
Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši