Za Aniku Božić Al Saraj slobodno možemo reći da živi život iz snova, a udajom za biznismena Jusufa Al Saraja je dobila nadimak arapska princeza.

Pored toga što vodi glamurozan i raskošan život, ova lepotica ističe kako je za nju najveći luksuz što živi život kakav želi.

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, i odrasla u Beogradu, a potiče iz imućne porodice stomatologa. Nakon završenih studija na Fakultetu političkih nauka, nastavila je školovanje na univerzitetu Maragoni u Parizu.

2010. godine upoznala je svog sadašnjeg muža preko zajedničkih prijatelja, a kako je jednom prilikom istakla nije bila oduševljenja sa njim na prvu.

anika bozic sa suprugom
Instagram 

"Zato što smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja i u početku nisam bila oduševljena sa njim, a mislim da ni on nije bio oduševljen sa mnom.

Znači nije bila ljubav i zaljubljenost na prvi pogled, nego smo kasnije kroz druženje i kroz prijateljstvo ustvari shvatili da smo savršeni jedno za drugog", ispričala je ona jednom prilikom.

O detaljima prosidbe i venčanja Anika je uvek rado govorila.

"Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene.

Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?' Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'", ispričala je za Hello! svojevremeno Anika.

anika bozic
printscreen/instagram 

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje sina Omara .

"Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva", bila je iskrena Anika.

Anika je veoma aktivna na Instagramu, a njen profil mnogim devojkama je modna inspiracija, a svaka njena objava pomno se prati.

Ipak, retko možemo da vidimo zajedničke fotografije sa suprugom, a na jednoj je pokazala kako izabranik njenog srca zaista izgleda.

Instagram Anika Božić