Holivudska diva Sofija Loren na gala je večeri u Los Anđelesu oduševila je glamurozom golom haljinom u šljokičastom izdanju.

Nekada ikona glamura i lepote, glumica Sofija Loren, nedavno je proslavila 87. rođendan, a svoju lepotu još uvek verno neguje. Ova je Italijanka ostavila je snažan uticaj u filmskoj industriji te je itekako opravdala svoj nadimak italijanske Merlin Monro.

Ipak, sve je najviše oduševila izborom haljine koja je bacila u drugi plan njene godine, koje one nosi ponosno.

sofija loren u sljokicastoj haljini
Tony Michaels/ROT / Capital pictures / Profimedia 

87-godišnja ikona lepote dobila je priznanje za dugogodišnju karijeru u zabavnoj industriji, a pažnju je ukrala u dugačkoj, šljokičastoj haljini uz koju je uparila torbicu i cipele iste boje.

Boja haljine nalikuje na golu haljinu, ali se Sofija, uzimajući u obzir svoje godine, odlučila za onu malo šireg kroja koji lepo pada.

sofija loren
Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Slavna diva u devetoj deceniji je strpljivo mahala je i slala poljupce dok je pozirala pred paparacima.

U poslednje vreme poznatu italijansku glumicu i manekenku rumunskog porekla, Madalinu Dijanu Geneu, nazivaju modernom Sofijom Loren, a da li je sličnost opravdana, pogledajte u našoj galeriji.

Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia Madalina Genea je poznata i kao najlepša Evropljanka.