Madalina Genea trenutno odmara u Italiji sa partnerom i svojom ćerkom, a paparaci koriste svaku priliku da zanosnu lepoticu uslikaju u bikiniju.

Gotovo da nema osobe na plaži koja nije ostala imuna na njenu pojavu. Madalina Dijana Genea, poznata italijanska glumica i manekenka rumunskog mamila je poglede u žutom i braon kupaćem kostimu koji su isticali njeno zgodno telo, duge noge i bujne grudi. Paparaci su je uslikali na popularnoj plaži u italijanskom letovalištu, a društvo joj je pravio novi dečko Andrea Kastanjola i ćerka Šarlot.

Madalina je fotografisana dok je uživala na plaži i u igranju svojom mezimicom i pravljenju zamka od peska.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea

Madalina, koju porede sa Sofijom Loren zbog lepote privlači poglede gde god se pojavi. Iako često dobija kritike jer preteruje sa fotošopiranjem fotografije koje deli na društvenim mrežama, ne možemo a da ne primetimo da ova lepotica i na paparaco slikama izgleda veoma lepo.

Madalinu inače iza sebe ima buran ljubavni život. Mediji su je povezivali sa Džerardom Batlerom, Leonardom DiKaprijem, Vitom Šnabelom i još nizom uspešnih slavnih zavodnika, a ćerkicu Šarlotu dobila je u vezi sa Rumunom Metjuom Stratanom.

madalina genea
Instagram 

Nedavno je pričala o ljubavnom životui kada je odgovorila na pitanje zašto se nikada nije udala, istakavši da su ljubav njenog života njena ćerka i njena majka, i da radije ide kroz život sama i srećna, nego sa pogrešnim partnerom.

Pored manekenkstva, Madalina se okušala i u glumi. Ova lepotica je do pre nekoliko meseci u Italiji snimala kriminalističku biografiju "House of Gucci", čiju ćemo premijeru moći uskoro da gledamo.

Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia Madalina Genea je poznata i kao najlepša Evropljanka.