Madalinu Dijanu Geneu, poznatu italijansku glumicu i manekenku rumunskog porekla paparaci su uslikali na popularnoj plaži u letovalištu Portofino, a društvo joj je pravio novi dečko Andrea Kastanjola i ćerka Šarlot.

Madalina je fotografisana dok je uživala u igranju svojom mezimicom i pravljenju zamka od peska, a morskim radostima se pridružio i Kastanjola sa kojim glumica nije potvrdila vezu, ali se već neko vreme spekuliše da je par zajedno.

Ova lepotica mamila je poglede u jednodelnom belom kostimu koji je istakao njene bujne grudi i vitko telo i duge noge. Malo kasnije se presvukla i zablistala u izazovnom crnom kupaćem kostimu sa izrezom na stomaku.

madalina genea sa decom na plazi
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Šta god da obuče Madalina i gde god da se pojavi izgleda spektakularno, mami poglede i privlači pažnju medija.

Inače, Madalinu zovu i modernom Sofijom Loren, a zbog slika na Instagramu često je na meti kritika, jer njeni pratioci smatraju da preteruju sa obradama fotografija. Ipak, ove paparaco slike su dokaz da Madalina zaista izgleda savršeno u stvarnom životu.

Otkako je postala poznata, uradila je dosta estetskih korekcija. Mnogi su joj to zamerali, ali jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući tome očarala mnoge poznate muškarce.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea nekad i sad

Njen ljubavni život je veoma buran. Naime, Madalinu su povezivali sa Džerardom Batlerom, Leonardom DiKaprijem, Vitom Šnabelom i mnogim drugim uspešnim muškarcima, a ćerku Šarlotu dobila je u vezi sa Rumunom Metjuom Stratanom.

Madalina je nedavno odgovorila i na pitanje zašto se nikada nije udala, istakavši da su ljubav njenog života njena ćerka i njena majka, i da radije ide kroz život sama i srećna, nego sa pogrešnim partnerom.

Inače, Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi. Nedavno je dobila je priliku da još jednom  pokaže svoju lepotu svetu. Ona je do pre nekoliko meseci u Italiji snimala kriminalističku biografiju "House of Gucci", čiju ćemo premijeru moći uskoro da gledamo.

Instagram, Youtube Lepa Rumunka privlači pažnju gde god dođe