Jedna od najuspešnijih menekenki je svakako Nataša Poli i gotovo da ne postoji modni magazin za čiju se naslovnu stranu nije slikala, kao ni dizajnerska revija koju nije otvorila.

Pored njene lepote i par neslavnih izjava koje je davala za razne medije, veliku pažnju privlači njen ljubavni život, odnosno njen suprug.

Lepa Ruskinja je u braku sa Piterom Bakerom od 2011. godine, a strani mediji su izveštavali da neki njeni prijatelji nisu bili srećni sa njenim izborom i da su par nazivali "Lepotica i zver". Ipak, par živi u skladnom braku, imaju dvoje dece ćerku Aleksandru i sina Adriana, o porodičnom životu manekenka je izjavila:

"Postala sam mnogo opuštenija otkad imam porodicu. Imam svoj lični život i ne nerviram se oko toka ako neki posao nije "bukiran", jer mi to više nije najvažnije. Mnogo sam zrelija i opuštenija", rekla je.

natasa poli
Ciao Pix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Fotografije njihovog venčanja objavio samo “Vogue”, uz tek nekoliko informacija. Venčanje je, zapravo, bilo trodnevna žurka za 200 zvanica u hotelu “Byblos”, a mladencima je pevala britanska zvezdae Liona Luis. Mlada je nosila "Givenchy" venčanicu i diskretne bele cvetove u kosi. 

Nataša Poli, ruska manekenka rođena je 1982. godine u Permu. Debitovala je 2004. za Emanula Ungara, a upravo ova revija je joj od svih ostala najupečatljivija: "Za Emanuela je tada radio dizajner Đanbatista Vali. To je bio moj prvi nastup i bila sam deo velike ekipe, bilo je ludo, ali naučite s vremenom da napredujete", rekla je.

Te godine se pojavila na čak 54 revije u Milanu, Parizu, Njujorku, a na naslovnoj strani "Voga", bila je čak 61 put. Francuski "Vog" ju je proglasio jednom od najtraženijih modela tokom dvehiljaditih. Mnogi je smatraju najlepšim supermodelom današnjice, jer pored specifične lepote, ističu njenu harizmu i samouverenost na pisti, a ovih dana pažnju su privukle paparaco fotke nastale na letovanju.

natasa poli sa suprugom
Oliver Palombi / Splash / Profimedia 

Nataša se sa porodicom provodi na Sardiniji, a papraci su je fotkali na jahti u opuštenom izdanju. Nosila je svetlo rozi bikini, kosa joj je bila zavezana u punđu na vrhu glave, dok se igrala sa decom.

Iako je majka dvoje dece i polako se približava četrdesetim, ne možemo a da ne priznamo da Nataša izgleda odlično, bolje od svog supruga. Više njenih galerija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Insatgram Nataša Poli