Proslavljena glumica Riz Viterspun iz braka sa Rajanom Filipeom ima ćerku Avu Elizabet, koja je uslikana sa dečkom Ovenom Mahonejom u Los Anđelesu, a tom prilikom fanovi su pomislili da se radi o njenim roditeljima, jer je sličnost neverovatna.

Naime, 21-godišnja devojka je nosila iscepane farmerke i pink topić i šetala je sa svojim dečkom, koji je fanove jako podsetio na njenog oca Rajana Filipa.

U ruci je nosila tašnu sa leopard dezenom, a svi kažu da je mamina kopija i da izgleda kao da je upravo izašla iz filma "Pravna plavuša".

ava elizabet
Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prelepa Ava se pre 4 godine zaposlila u jednom restoranu, gde je zarađivala za džeparac uprkos tome što joj mama ima milione.

- Želim da mi ćerka ostane prizemna i da se ne zanosi holivudskim glamurom - rekla je tada slavna glumica, i to je zaista i mislila.

Radilo se o piceriji "Pizzana" koja se nalazi u Los Anđelesu, a kako prenose svetski mediji Ava se bez blama prihvatila posla, koji izbegavaju da rade i devojke čiji roditelji nemaju milione.

Instagram Ava Elizabet ćerka Riz Viterspun

Međutim, Ava se oduvek trudi da se ponaša pristojno, i da bude primer mladima, pogotovo onima čiji su roditelji slavni, kao njena majka i otac.