Slavna britanska glumica Kejt Bekinsejl, pune dve godine nije videla ćerku Lili Šin koju je dobila u braku s bivšim suprugom i glumcem Majklom Šinom.

Majka i ćerka zbog pandemije korona virusa nisu bile u mogućnosti da provode vreme zajedno, a ovog vikenda Kejt je uslikana na aerodromu "John F. Kennedy" u Njujorku gde je dočekala svoju mezimicu.

Iako im je ovo bio prvi susret u dve godine, majka i ćerka u javnosti nisu pokazale puno emocija. - Hvala Bogu na video pozivima - izjavila je glumica.

- Mislim da je u potpunosti suludo ne videti svoje dete dve godine - izjavila je. Lili, koja se kreće stopama svojih roditelja, takođe se bavi glumom. Na aerodrom je stigla u društvu svog dečka, Dejvida Skektera.

lili sin sa deckom na njujorskom aerodromu
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

- Dosta je strašno što je već toliko odrasla - rekla je Bekinsejl jednom prilikom.

Slavna glumica iako ima odraslu ćerku, ne libi se da izlazi sa muškarcima njenih godina. Sve je krenulo nakon što se 2016. razvela od reditelja Lena Vajzmena jer su tada na njen repertoar došli samo muškarci u dvadesetima.

Prvi mlađi frajer s kojim je bila u vezi bio je glumac i model Met Rajf koji je tada imao tek 21 godinu, a njihova ljubav je potrajala godinu dana.

screenshoot/instagram Kejt Bekinsejl izgled

Uslikali su je s još nekoliko mlađih muškaraca i to najčešće u noćnim klubovima, a onda se u njenom životu pojavio tada 22-godišnji roker Gudiji Grejs. Zanimljivo je da je on samo godinu dana stariji od njene ćerke Lili.

Kejt Bekinsejl je Lili dobila s glumcem Majklom Šinom s kojim je bila u vezi osam godina. Bila je to poprilično ozbiljna veza, ali Kejtin ljubavni život privukao je interes javnosti tek kada je počela da se zabavlja sa mlađim muškarcima.