Kejt Bekinsejl je poznata britanska glumica koja i dalje traži ljubav svog živita. Ovoga meseca napunila je 48 godina i smatra da nikad nije kasno za novu priču iz bajke. Ona i danas važi za jednu od najlepših glumica i mnogi joj zavide na uspešnoj karijeri i zgodnom telu koje se već godinama ne menja.

Osim što se proslavila u poznatim filmovima, Kejt Bekinsejl poznata je po tome što voli mlađe muškarce. Ona je neretko stupala u vezu sa muškarcima koji su decenijama mlađi od nje. Poslednja veza joj nije dugo trajala, iako se zaljubila kao nikada do sada, kako je i sama rekla. 

Glumica ima ćerku Lili koja ima 21 godinu, ali bez obzira na to, ona se ne ustručava da prizna da voli mlađe muškarce i da je ponosna na sebe kada izlazi sa momcima koji su vršnjaci njene ćerke.

Sve je krenulo nakon što se 2016. razvela od reditelja Lena Vajzmena jer su tada na njen repertoar došli samo muškarci u dvadesetima. Prvi mlađi frajer s kojim je bila u vezi bio je glumac i model Met Rajf koji je tada imao tek 21 godinu, a njihova ljubav je potrajala godinu dana.

screenshoot/instagram Kejt Bekinsejl izgled

U januaru 2019. godine glumica se počela javno pojavljivati s 26-godišnjim komičarem Pitom Dejvidsonom. kojeg je proslavila veza, a kasnije i kratka veridba sa Arijanom Grande.

Uslikali su je s još nekoliko mlađih muškaraca i to najčešće u noćnim klubovima, a onda se u njenom životu pojavio tada 22-godišnji roker Gudiji Grejs. Zanimljivo je da je on samo godinu dana stariji od njene ćerke Lili.

Kejt Bekinsejl je poznata po tome što voli mlađe muškarce
MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kejt Bekinsejl je Lili dobila s glumcem Majklom Šinom s kojim je bila u vezi osam godina. Bila je to poprilično ozbiljna veza, ali Kejtin ljubavni život privukao je interes javnosti tek kada je počela da se zabavlja sa mlađim muškarcima.

U nedavnom intervjuu ispričala je i da nikad nije izlazila s muškarcima na sastanke te da nema puno iskustva po tom pitanju.

"Znate li da nikad zapravo nisam bila na sastanku? Doslovce upoznam nekoga na poslu, a zatim ili se venčam ili zatrudnim", našalila se glumica i dodala da voli zabavne momke.

Vezu sa Gudijem Grejsom svi su komentarisali da izgledaju kao mama i sin, a nakon nekoliko meseci veze, došao im je kraj. Čini se da je ipak razlika u godinama presudila.

Ipak, nimalo ne čudi što Kejt osvaja toliko mlađe muškarce s obzirom na to koliko dobro izgleda u svojim godinama. Paparaci su je snimili dok je izlazila iz hotela u Njujorku, a njena figura u odelu i kratkom topiću još su jednom potvrdili zašto je prava zavodnica mlađih frajera.

Kejt Bekinsejl je poznata po tome što voli mlađe muškarce
RW/MPI / Capital pictures / Profimedia