Serija "Sex/Life" brzinom svetlosti postala je jedna od najpopularnijih na Netfliksu, iako joj kritičari nisu bili baš najnaklonjeniji.

Koliko im pojedinici nisu naklonjeni svedoče i kritike magazina "Time" koji je seriju opisao rečima "Toliko loše da je smešno". Ipak, mnogi se ne slažu sa mišljenjem filmskih stručnjaka i smatraju da je ovo jedna od boljih erotskih drama u poslednje vreme.

Glavni junaci su Bred i Bili, odnosno, glumci Sara Šahi i Adam Demos, a zbog strastvenih scena publiku je često zanimalo da li postoji nešto više od glume.

sara sasi i adam demos zvezde su serije sex life
printscreen/instagram 

U ovom slučaju - gde ima dima, ima i vatre, te su se govorkanja da partnere na platnu ne vezuje samo profesionalan odnos pokazala istinitim.

Zapravo je par u ljubavnom odnosu kako isped, tako i iza kamere. Oni su se upoznali 2020. na setu u Kanadi, a glumica je tada prolazila pravi emotivni rolerkoster jer joj se brak sa popularnim glumcem Stivom Hauijem raspadao.

U braku su dobili i troje dece, ali su ipak karantin i pandemija bili presudni da okončaju svoj odnos.

stiv haui I sara sahi resili su da okončaju brak nakon karantina
Shutterstock 

U januaru ove godine, zvanično su se razveli, a u međuvremenu je Sara pronašla utehu u Adamu.

"Ova serija za mene je više od posla. Promenila je pravac mog života. Oslobodila je moje srce koje je dugo bilo sakriveno. Sve ovo mi je pomoglo da otkrijem istinu. Konačno", rekla je Sara.

Glumica nakon što je upoznala Adama nije krila koliko joj je nova ljubav promenila život.

sara je nasla utehu u adamu
printscreen/instagram 

"Nisam sigurna kako dvoje ljudi koji žive na dva kraja sveta mogu biti toliko slični i kako je moguće da imaju toliko toga zajedničkog. Bilo je suđeno i upoznavanje i da budemo zajedno. Jedno znam - upoznala sam svoju srodnu dušu", napisala je Sara na Instagramu u maju 2021. godine.

Sa druge strane, ni Adam nije štedeo lepe reči kada je u pitanju izjavljivanje ljubavi, te bi joj često posvetio romantične objave na Instagramu.

Zbog svega što su prošli, ovaj par je jedan od najpopularnijih, a mnogi su mišljenja i da je upravo to zaslužno za to što je serija dobro kotirana uprkos kritikama, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Sara Šahi i Adam Demos iz serije "Sex/Life"