Duge noge, puna usta, zanosne obline, mačkaste oči i bujna kosa ono su za čime su poludeli muškarci, ali i žene širom sveta kada je u pitanju ova Rumunka. Njeno ime je Madalina Dijana Genea, a dotičnu nazivaju "novom Sofijom Loren", ali samo zbog izgleda, ne i zbog uloga.

Naime, Madalina je glumica, ali pre svega model i Instagram senzacija čijoj se lepoti dive i muškarci i žene. Potpuno je jasno kako se Madalina dorađivala kod hirurga, ali uprkos tome zaista izgleda zanosno, čak i kada je paparaci uhvate na odmoru bez šminke.

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

madalina genea
Shutterstock 

Osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letna avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih nikada nije potvrdio vezu, uprkos tome što su nedavno viđeni zajedno u Njujorku.

madalina genea sofija loren slike
Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Madalina je i ponosna majka devojčice koju je dobila iz propale veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno su problemi sa bivšim partnerom započeli s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala, zbog čega su se konstantno svađali. Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne  bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo. Madalinu ćemo uskoro gledati u filmu "House of Gucci" koji se trenutno snima u Italiji.

Radnja se temelji na romanu "Kuća Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi" autorke Sare Grej Forden koja govori o bivšoj supruzi Mauricija Gučija, Patriciji Ređiani, koja je optužena da je 1995. organizovala njegov atentat na stepenicama kancelarije.

Madalina na Instagramu ima 997 hiljada vernih obožavatelja koje redovno časti atraktivnim fotografijama s daškom starog holivudskog glamura, u stilu Sofije Lore, iako je legendarna italijanska glumica ipak napravila puno više od Madaline.

U svakom slučaju, sličnost je neverovatno velika, a uverite se sami koliko.

Više Madalininih fotografija pogledajte u galeriji: 

Instagram Madalina Genea