Lepa manekenka i glumica Madalina Genea stigla je u Venciju. Moderna Sofija Loren hipnotisala je sve svojom pojavom, a zahvaljujući svojoj lepoti i sličnosti sa italijanskom glumicom dobila je ulogu legendarne glumice u novom filmu "House of Gucci".

Madalina važi za najlepšu Evropljanku, a rođena je u Rumuniji. Sa 15 godina preselila se u Italiju kako bi se bavila manekenstvom, a danas je veoma popularna. 

Genea je hipnotisala sve pojavom na filmskom festivalu u Veneciji gde je u pristanište stigla brodom u Moschino predimenzioniranoj košulja-haljina sa ogromnim reverima, širkom rukavima i šeširom. Nešto kasnije pred preipadnicima sedme sile pojavila se u efektnom crnom odelu sa tankim belim prugama.

Ono što je posebno interesantno kod ovog kroja je veoma kratak "sako" ispod kog je nosila crveno-teget top nalik marami.

madalina genea u veneciji
Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Madalina mami poglede gde god se pojavi, a nedavno je uslikana na odmoru sa novim dečkom. 

Njen ljubavni život je veoma buran. Naime, Madalinu su povezivali sa Džerardom Batlerom, Leonardom DiKaprijem, Vitom Šnabelom i mnogim drugim uspešnim muškarcima, a ćerku Šarlotu dobila je u vezi sa Rumunom Metjuom Stratanom.

madalina genea u veneciji
Matteo Chinellato/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Madalina je nedavno odgovorila i na pitanje zašto se nikada nije udala, istakavši da su ljubav njenog života njena ćerka i njena majka, i da radije ide kroz život sama i srećna, nego sa pogrešnim partnerom.

Madalina je glumica, ali pre svega model i Instagram senzacija čijoj se lepoti dive i muškarci i žene. Potpuno je jasno kako se Madalina dorađivala kod hirurga, ali uprkos tome zaista izgleda zanosno, čak i kada je paparaci uhvate na odmoru bez šminke.

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea

Madalina na Instagramu ima milion vernih obožavatelja koje redovno časti atraktivnim fotografijama s daškom starog holivudskog glamura, u stilu Sofije Lore, s kojom je porede iako je legendarna italijanska glumica ipak napravila puno više od Madaline.

madalina, paparaco
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia