Nekadašnju mis Jugoslavije Jelena Bin Drai, često se zbog svojih životnih odluka nalazila na meti kritika.

Iako je okružena glamurom i živi san mnogih žena, stalno se susreće sa zluradim komentarima zbog toga što se udala za šeika Saida Bin Draia.

Jelena već više od deset godina živi u Dubaiju, a bogatstvo njenog muža procenjuje se na dve milijarde dolara. U braku sa Saidom je dobila četvoro dece, devetogodišnju Asju, godinu dana mlađeg Hilala, šestogodišnjeg Hamdana i bebu Rashida.

Nedavno je u intervjuu za Telegraf otkrila kako se nosi sa brojnim uvredama i stereotipima da živi u haremu.

jelena bin drai
Instagram 

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je nekadašnja mis, sada uspešna poduzetnica, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u - haremu.

"Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan", rekla je Jelena kroz smeh, pa otkrila kako izgleda njen život u Dubaiju.

"Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod 'Bin Drai Capital' vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju.

Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza", rekla je u svome stilu bivša manekenka.

Instagram Jelena Bin Drai

Uspeh je, tvrdi, jedina stvar koju ljudi nikada ne opraštaju, pa je odgovorila na pitanje da li smatra da je zbog toga na meti kritika.

"Nisam sigurna na koji uspeh mislite. Na poslovni ili što sam se dobro udala?", zapitala se Jelena koja rodnu Srbiju posećuje jednom godišnje. S obzirom na to da se zbog činjenice da je udata za Muslimana susreće i s uvredama na račun - ishrane, Jelena je i to duhovito prokomentarisala.

"Dođem do Srbije kada mi obaveze oko palate dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće Sultan pročitati", zaključuje.