Voditeljka Branka Nevistić povukla se iz javnog života i tako karijeru ostavila daleko iza sebe, a od 2014. godine, kada je sudbonosno da izgovorila Branislavu Grujiću, živi život kao iz bajke.

U vreme svoje televizijske karijere, Branka je bila udata za Momčila Lavrnića, sa kojim je dobila sina Luku. Kada je ljubav pukla, Momčilo se ubrzo nakon razvoda oženio Anom Stanić, a Branka je nastavila da radi i gradi svoju karijeru.

Ipak, posle nekog vremena, televizijska zvezda odlučila je da se povuče sa malih ekran. No, na društvenim mrežama postala je veoma aktivna, a fotografije sa luksuznih putovanja postajale su sve češća pojava na njenom profilu.

branka grujic je jedna od najbogatijih srpkinja
screenshoot/instagram 

Ona je 2012. godine izgovorila sudbonosno "da" drugi put, udavši se za prebogatog biznismena Branislava Grujića.

Luksuzna svadba organizovana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini. Njih dvoje od tada pa do danas žive ljubav, koju Branka rado deli i na Instagramu.

"Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše", ispričala je voditeljka nakon venčanja.

U galeriji pogledajte njihove zajedničke fotografije:

screenshoot/instagram Branka Grujić i Branislav Grujić

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih Srpkinja, postali su svakodnevnica nekadašnje voditeljke.

Iako se povukla iz javnog života, Branka je nastavila druženje sa voditeljkom Jovanom Joksimović, ali i sa muzičkom zvezdom Lepom Brenom.