Ima mnogo Srpkinja koje su u braku sa bogatim strancima i kojima žene širom sveta zavide. Dok za pojedine znamo, poput Ivane Berendike, nekadašnje članice grupe "Models" koja se udala za milijardera Tomasa Jermoluka, pojedine nismo imali priliku da pratimo u medijima.

Putovale su širom sveta gde su upoznale svoje jače polovine, a na spisku Srpkinja koje su se udale za milionere nalaze se ove dame:

Nataša Stanković

natasa stankovic
Instagram 

Rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Godinu ipo dana je starija od svog verenika, igrača kriketa Hardika Pandaje. Godine 2012. preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj san. Počela je da radi kao model za razne poznate brendove, zbog čega je stekla veliku popularnost u Indiji. Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. godine.

Njen verenik Hardik Pandja, sa kojim je 30. jula prošle godine dobila sina, jedan je od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

natasa stankovic
Instagram 

Anika Božić Al Saraj

anika bozic
Instagram 

Ona je uspešna manekenka koja se pre sedam godina udala za arapskog princa i milionera Jusufa Al Saraja, poreklom iz Palestine. Sa njim ima sina, a na društvenim mrežama često pokazuje da vodi luksuzan život.

anika bozic
Instagram 

Zbog bogatstva koje poseduje, Jusufa nazivaju "arapskim princem", zbog čega je automatski i Anika dobila nadimak "arapska princeza". Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla je u Beogradu i potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa.

Par živi na relaciji Kairo - Pariz.

Danijela Rajić

danijela rajic
Instagram 

Rodila se 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, u Njujorku. Danijela je svojevremeno radila kao go-go igračica na Floridi, a ona i Pol Džordž upoznali su se u Majamiju.

Danijela je sa košarkašem ostala u drugom stanju, a budući da je negirao da je otac deteta, ona ga je tužila. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove malene devojčice.

danijela rajic
Instagram 

Kako pišu mediji, usledila je nova Danijelina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da abortira. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, Danijela Rajić i NBA košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili još dvoje dece.

Ivana Božilović

ivana bozilovic
Instagram 

Rođena Beograđanka se kao mala sa roditeljima preselila u Čikago gde je i odrasla. Bavila se glumom i modelingom, a imala je sreće da se uda za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača istoimene kompanije za proizvodnju guma.

Bogati par je 2009. godine dobio sina Adama Bruksa, a dve godine kasnije i ćerku Anju Jasmin. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menadžer porodične vinarije. O njihovom zajedničkom životu ne zna se mnogo.

ivana bozilovic
Instagram 

- Danas je 12 godina od kako sam upoznao Ivanu. Kakve su šanse da dečko iz Los Olivosa upozna devojku iz Beograda, iz Srbije i da završe zajedno i ostatak života provedu zajedno?!

Nisam siguran da li je to bila sreća ili šta, ali sam siguran da me je srce dovelo do tebe - napisao je svojevremeno Endru.

Jelena Jakovljević

jelena bin drai
Instagram 

Ona je mis bivše Jugoslavije, a u Ujedinjenim Arapskim Emiratima upoznala je šeika Sida bin Draija, za koga se udala i uzela njegovo prezime, pa je sada poznatija kao Jelena Bin Drai.

Sid ima ogromnu kompaniju vrednu dve milijarde dolara, a njegova baka bila je udata za princa tamošnje kraljevske porodice.

said bin drai
Instagram 

Jelena je udajom promenila veru i rodila mu je troje dece. Njen muž ima samo jednu ženu - nju, a Jelena je postala vlasnica salona lepote i hotela u Dubaiju, gde žive skladnim i srećnim životom.