Bivša članica ženske muzičke grupe "Models" kaže da je u životu imala mnogo više sreće nego drugi. Za osnivača Gugla, Tomasa Jermoluka, udala se 2005. godine i time dokazala da joj razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem kada je ljubav u pitanju. Tomas je od Ivane stariji 20 godina, a 2016. godine bivša modelsica rodila je blizance Zoi Mej i Kai Nikole.

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima - rekla je jednom prilikom Ivana i dodala:

Ivana Berendika
printscreen/instagram 

- Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - otkrila je Berendika.

Iako je rođena u Beogradu, Ivana danas živi u luksuznoj vili u Majamiju, sa svojom porodicom. Nakon napuštanja grupe "Models", Ivana Berendika je upisala i završila studije na prestižnom dizajnerskom univerzitetu. Zahvaljujući tome, danas dizajnira nakit za najuticajnije dame iz javnog života poput Megan Markl, Rijane, Kajli Džener, Niki Minaž, Mirande Ker, Ališe Kiz i mnogih drugih.

Osim toga, nakit Ivane Berendike objavljivali su mnogi poznati modni magazini, a ni domaće zvezde nisu odolele njenom dizajnu. Tako je Ivana sarađivala i sa Jelenom Karleušom, Anom Ivanović i Marijom Kilibardom.

Inače, davne 1995. godine Ivana Berendika bila je Druga pratilja na izboru za "Miss Jugoslavije".

Više njenih fotografija možete pogledati u galeriji:

printscreen/instagram, Insatgram Ivana Berendika je najbogatija Srpkinja udata za osnivača Gugla.