Sama najava da će se Kim Kardašijan naći u ulozi voditelja popularne emisije "Saturday Night Live" bila je dovoljna da mnogi postanu skeptični jer su se do tada na tom mestu nalazili samo glumci i pevači. Ipak, činilo se da je Kim bila više nego ikad sigurna u sebe i da je ovom zadatku dorasla, makar ako je suditi po komentarima gledalaca koji su usledili nakon emitovanja ove epizode.

Zbog svoje duhovitosti, pojedini su je proglasili i najboljim domaćinom do sada, a sve to zahvaljujući šalama koje je iznela na svoj, ali i na račun svojih roditelja, sestara, bivšeg supruga Kanjea Vesta, sa kojim je nedavno uhvaćena u javnosti.

Međutim, da li je preterala?

- Znam, i ja sam iznenađena što vidim sebe ovde. Kada su me pitali da li želim da budem domaćin, pitala sam ih: "Zašto? Nisam imala premijeru porno filma dugi niz godina“ - započela je Kim.

- Da budem potpuno iskrena, imala sam samo jedan takav filmić a niko mi nije ni rekao da ima svoju premijeru. Mora da je moja majka zaboravila da mi kaže da ga je pustila u javnost - nastavila je ona.

Kim Kardasijan
printscreen/youtube 

- Želim da znate da sam mnogo više od lepe žene, dobrih grudi i dobre zadnjice, ali i da sam mnogo više od prototip fotografije koje su moje sestre odnele svojim plastičnim hirurzima - rekla je Kim i nasmejala publiku u studiju.

Ipak, ni bivši suprug Kanje Vest nije izostao u Kiminom izlaganju.

- Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. Ne samo da je najbogatiji crni muškarac u Americi, već mi je podario i četvoro neverovatne dece. Tako da, kada sam odlučila da se razvedem od njega, znate da je postojao samo jedan razlog - njegov karakter - rekla je Kim i nastavila:

- Znam da je Amerika podeljena na dva dela i zato bih htela ekskluzivno da kažem da ću se kandidovati za predsednicu… Šalim se. Ne možemo imati tri propala političara u porodici - nasmejala se ona.

Podsetimo, Kanje Vest se prošle godine kandidovao za predsednika SAD, a otac Kim Kardašijan promenio je pol i postao Kejtlin Džener, koja je želela da postane guvernerka Kalifornije.

Kako izgleda epizoda u kojoj se Kim pokazala kao sjajan domaćin, pogledajte u videu: