Iako se vest da se Kim Kardašijan i Kanje Vest razvode pojavila u januaru mesecu, par nije želeo da se oglašava tim povodom. Ipak, šest meseci kasnije, Kim je priznala da je podnela dokumenta za razvod braka, a pre samo nekoliko dana, uslikana je u društvu popularnog repera.

Međutim, ono na šta je javnost posebno obratila pažnju, to su ekstravagantni stajlinzi Kim Kardašijan, kojima je uspela da iznenadi i najveće svetske modne stručnjake. Dok ih pojedini nazivaju hrabrim stajlinzima, drugi misle da su bizarni, a mi se pitamo da li Kanje ponovo ima veliku ulogu u izboru ovih mnodnih kombinacija?

Kim Kardašijan
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Otkako je u braku sa Kanjeom, Kim je postala velika pristalica minimalističkih stajlinga. Seksepil se nikada nije izgubio, a na posebne načine promovisala je reperovu modnu liniju pod nazivom "Yeezy". Jedan od prvih stajlinga koji je izazvao buru komentara bio je kožni. Pantalone, mantil, čizme i rukavice su sasvim normalan izbor, ako pitate bilo koga. Ipak, kao što jedno modno pravilo kaže: moć je u detaljima. I upravo je jedan detalj pokrenuo lavinu komplimenata i osuda, a to je crna sado-mazo maska koja je Kim zaklonila celo lice.

"Kim zvana dominatrix", "Šta je sa ovom ženom više", "Umislila da je konceptualna umetnica kao Kanje", "Ne znam ko ju je slagao da ovo izgleda dobro", "Jezivo", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na račun ovog stajlinga.

Kim Kardasijan
@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takav "stil" Kim je iznela i na najprestižnijem događaju godine - Met Gali. To je bio trenutak kada su fanovi zaista počeli da se brinu, jer se činilo da bizarnije od ovoga ne može. Kim je za ovo veče izabrala potpuno crni outfit sa prekrivenim licem, a o značenju ovog postupka dugo se nagađalo. Kasnije je i sama priznala da kroz tkaninu ništa nije mogla da vidi.

Nakon ovoga, paparaci su ponovo uslikali Kim i to sa maskom, koja ovog puta nije prekrivala celo lice. Ipak, i ta maska je uspela da bude u centru pažnje jer su je mnogi nazvali "superherojskom".

Kako je viđena na večeri sa Kanjeom Vestom i prijateljima u jednom od najpoznatijih restorana, Kim Kardašijan je za ovu priliku odabrala ljubičasti kombinezon sa spojenim čizmama i rukavicama iste boje.

Najslađe za kraj. Kim je ponovo odstupila od svojih uobičajenih stajlinga i najnovijim iznenadila javnost. Iako nismo navikli da je u poslednje vreme vidimo u jarkim modnim kombinacijama, Kim je odlučila da ponese pink outfit, sako, čizme, rukavice... Da li iza svega ovoga stoji pomirenje sa popularnim reperom, da li je Kanje ove outfite začinio svojim modnim ukusom ili ne, ostaje da vidimo.

NDZ / StarMax / Profimedia, PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kim Kardašijan