U februaru ove godine je odjeknula vest kako se 40-godišnja rijaliti zvezda Kim Kardašijan i 43-godišnji reper Kanje Vest razvode.

Mnogi njihovi obožavatelji nisu se iznenadili jer se već ranije pisalo o trzavicama u njihovom braku.

A iako se Kim mesecima nije oglašavala, u junu je napokon priznala da je zaista svako krenuo svojim putem

Iako se tada dogodila apsolutna drama na društvenim mrežama i stranim portalima, već su se svi pomirili s činjenicom da je najpopularnija od sestara Kardašijan i po treći put potpisala papire za razvod. Ipak, postojala je šačica onih koji u sve to i nisu baš poverovali.

kim kardasijan i kanje vest
Shutterstock 

Naime, postoje oni koji smatraju da je sve to maslo najuspešnije mamadžerke na svetu, Kris Džener, i da je ovo bio samo još jedan način privlačenja pažnje i dobar marketing.

Kim je verno podržavala Kanjea na promociji novog albuma Donda, šetala je na pozornici u venčanici dok je on plakao da mu se vrati.

Nedavno su paparaci bivši par uslikali na večeri u poznatom restoranu "Nobu" u Malibuu. Kim je plenila pažnju u Balenciaginoj ljubičastoj kombinaciji od glave do pete i braon, kožnoj jakni, a da li je ovo značilo da se par pomirio, još uvek nije poznato.

Sada je Kardašijanka učestvovala u emisiji "Saturday Night Live" koja se snima utorkom uveče, a nosila je all-black kombinaciju, sličnu onoj Balenciaginoj, samo što je ovoga puta umesto kožne jaknice, obukla šljašteću bundu koja je apsolutno dominirala outfitom.

Ekstravagantnu bundu u kojoj je Kim privukla svu pažnju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia, @TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia Kim Kardašijan