Brak Kim i Kanjea Vesta važio je za jedan od stabilnijih u Holivudu. Ili je bar tako izgledalo.
Sada, kako stvari stoje, sve su bliži sudu, a uveliko se raspravlja ko će ih zastupati u brakorazvodnoj parnici, ali i kako će podeliti stečenu imovinu. 

I dok je za mnoge vest o raspadu braka stigla kao grom iz vedra neba, mnogi su se setili fotografije nastale pre 6 meseci kada su paparaci uhvatili Kim kako plače u kolima. Sada postoje indicije da je upravo ovo trenutak koji je bio preloman za Kim. 

Kim je tada uslikana snuždenog lica i uplakana, tokom svađe sa Kanjeom. Kako je tada pisao The Sun, Kim, je počela da plače i poručila mu da "ne dolazii kući dok ne budeš dobro", očajnički želeći da se Kanje posveti svom mentalnom zdravlju. 

kim kanje razvod
CPR / Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Situacija se nije popravljala, a kako su brojni izvori naveli, viđali su se zbog dece, ali su neko vreme živeli odvojeno. Izvori su tada takođe istakli da Kim Kanjeu nikad nije branila da viđa decu, a iako je podnela zahtev za razvod braka, pevač i dalje nosi burmu.
U međuvremenu su se nizali još neki skandali, od kojih je jedan od najvećih bio upravo sa androgenim bjuti mogulom Džefrijem Starom, kada su u medije izašle informacije da Kanje vara Kim upravo sa njim. 

Ipak, sada se čini da je upravo trenutak u kolima bio početak kraja, a sve ostalo bilo je kao šlag na tortu. Podsetimo, Kim i Kanje počeli su da se zabavljaju u aprilu 2012. godine, a dve godine kasnije venčali su se u maju mesecu. U braku su dobili četvoro dece - ćerke Nort i Čikago i sinove Sejnta i Psalma.