Kim Kardašijan pojavila se sinoć u ulozi "domaćice" čuvenog američkog šou programa "Saturday Night Live".

Uprkos sumnjama da će se dobro snaći kao host, priredila je gledaocima šou za pamćenje, a u svemu joj je pomogao ne samo Kanje Vest, već i brojni poznati komičari.

Međutim, pored nekih "forica" koje su po mišljenju mnogih na granici dobrog ukusa, priča se i o njenim stajlinzima, a pogotovo o pink izdanju zbog kog su je prozivali da izgleda kao flamingo.

kim kardasijan na saturday night live
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Malo je reći da je Kim u poslednje vreme verna Balensijagi, a njena bizarna izdanja podigla su ogromnu buru u javnosti. Vrhunac je bio na Met gali, kada se i pojavila, ruku pod ruku sa Demnom Gvasalijem - direktorom pomenutog brenda koji je, izmeđuostalog i sarađivao i sa Kanje Vestom.

kim kardasijan na met gali
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U poslednje vreme crno je zamenila pink izdanjima, a iako se ne zna tačno zbog čega se pojavljuje samo u Balensijaginoj odeći, zna se da kod Kim ništa nije slučajno, a ni besplatno.

U modnim krugovima uveliko se priča o saradnji i marketinskoj kampanji, iako mnogi smatraju da je ovo još jedna faza slavne preduzetnice koja trenutno neguje monobrending.

Koje od dosadašnjih izdanja joj najbolje stoji proverite u galeriji i glasajte u našoj anketi - da li mislite da se sprema nova kampanja, ili je sve još jedan mudar potez starlete koja se od nedavno našla i na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u svetu.

@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Kim Kardašijan izdanja u poslednje vreme.