Legendarni glumac Hju Džekmen proslavio se ulogom superheroja Volverina, a igrao je i u filmovima "The Greatest Showman", "The Prestige", "Prisoners" i brojnim drugima.

Svoj privatni život dobro skriva od očiju javnosti, ali ljubavni život ne može. Naime, Džekmen ljubi 13 godina stariju glumicu, Deboru Li Furnis, s kojom se venčao još 1996. godine.

Par se upoznao godinu dana ranije na setu australijske televizijske serije "Correlli" u kojoj su oboje glumili, a danas su roditelji dvoje usvojene dece.

hju dzekmen sa suprugom
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Pre svega najteže je bilo prihvatiti da supruga i ja ne možemo da imamo biološku decu. Kad je o usvajanju reč, uz biološku decu želeli smo da usvojimo barem jedno dete, ali na kraju smo usvojili dvoje.

Kad se postavilo pitanje hoćemo li da usvojimo dete ili da se podvrgnemo veštačkoj oplodnji, nije bilo sumnje. Moram reći da, iako je proces usvajanja zaista bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsrećniji roditelji našeg 17-godišnjeg Oskara i 12-godišnje Ave. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša deca", ispričao glumac je pre nekoliko godina.

hju dzekmen sa suprugom
Instagram 

Ipak, iako važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova i razlika u godinama njima ne predstavlja problem, par je često nailazio na negativne komentare.

"Izgleda kao da je duplo starija od njega", "Ona deluje kao baba naspram njega", "On je savršen, zar nije mogao da nađe neku bolju", "Uopšte mi nisu par", "Meni deluju kao mama i sin", samo su neki od kometara.

Ipak, reklo bi da ovakvi zluradi komentari ni malo ne dotiču slavnog slumca koji je toliko godina veran supruzi, a i uprkos tome što nisu bili u mogućnosti da dobiju biološku decu ostalu su zajedno i tvrde da su zaljubljeni kao tinejdžeri.

Više fotografija Hjua Džekmena i njegove supruge Debore pogledajte u galeiji u nastavku teksta.

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom