Od kako je pre nešto više od mesec dana došlo do ubistva snimateljke Haline Hačins na setu filma "Rust", glumca Aleka Boldvina retko smo mogli videti u javnosti.

O svemu što se dešavalo progovorio je tek nekoliko puta, a njegovo realno stanje najbolje su pokazale paparaco fotografije iz proteklog perioda.

Glumac je vidno smršao, zapustio se, a jedini trenuci kada se smeje su kada je sa svojom decom. Najveću podršku ima od strane svoje ćerke iz prvog braka, Ajrland Boldvin, kao i od supruge Hilarije, iako je njeno, često previše zaštitničko ponašanje čak i njemu zasmetalo par puta.

alek boldvin
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, činilo se da su uprkos svemu, "jaki kao stena", te da njihovu sreću ne može ništa da pomuti, ali kako stvari stoje, istina je bila drugačija. Hilarija je sama progovorila o svemu na svom Instagramu nakon Dana zahvalnosti kada se obratila svojim pratiocima i otkrila im da je ovo do sad bila najizazovnija godina za njih, te da su postojali trenuci kada je mislila "da neće uspeti".

alek i hilarija boldvin
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona je najpre podelila video svoje dve ćerke iz supermarkete sa rečima:

"Nisam uslikala celu porodicu danas. Ovo su Karmen i Marilu koje igraju u prodavnici. A želela sam da vam kažem koliko sam zahvalna što vas imam. Ovo je bila godina puna izazova i to za mnoge od nas", započela je Hilarija.

"Pričam iz ličnog iskustva sada. Nisam bila sigurna da ćemo opstati. Pomogli ste mi da prođem kroz neke veoma mračne trenutke. Znajući da vas imam, pružalo mi je utehu", obratila se svojim pratiocima i zahvalila na podršci za sve ovo vreme.

Mnogi su njene reči protumačili kao potvrdu da nije baš sve tako idealno u braku nje i Aleka, pogotovo nakon ubistva Haline, kada je glumac pao u tešku depresiju.

Hilarija je čak celu porodicu odvela u Vermont kako bi ih sklonila iz žiće javnosti i kako bi pomogla svom suprugu da se oporavi od svega što se dogodilo i pripremi za ono što ga tek čeka, a to je nastavak istrage i suđenje.

alek i hilarija boldvin
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Baš zbog svega što je usledilo nakon ubistva Haline Hačins, negativni komentari i ovog puta nisu izostali, a poseban pik imali su na to što je svoje iskustvo uporedila sa drugima:

"Vi ste uspeli, ali Halina nije", "Baš volim što Hilarija koja ima toliko para poredi svoj život sa onima koji imaju daleko, daleko manje", "Da, baš ti je ova godina puna izazova... a da li se pitaš kako je drugoj strani", "Nije bila sigurna da li će opstati, ali onda je pogledala stanje na Boldvinovom računu i shvatila da ipak hoće", "Šta sve neče ova žena uraditi za novac i slavu", "Hilarija, krajlica licemera, Ovamo ti žao Haline, a samo su ti dolari na pameti"...

komentari na hilariju boldvin
printscreen/tviter 

Kako stvari stoje, izgleda da Hilariji dolaze na naplatu i neki gresi iz prošlosti, kada su je optuživali da je sa Alekom samo zbog njegovog novca, a čini se da Boldvin ne samo zbog svojih poteza, već i zbog poteza sopstvene žene polako ali sigurno dobija titulu "najomraženijeg glumca"