Samo nekoliko sati nakon što je u novom izveštaju otkriveno da su na snimanju filma "Rust" bila najmanje tri slučajna ispaljenja iz pištolja, Hilarija Boldvin objavila je fotografiju na kojoj sa svojom porodicom proslavlja praznik Noć Veštica.

Nakon konferencije na kojoj je i svog supruga "izbacila iz takta", Hilariju Boldvin mnogi su okarakterisali "očajnicom željnom pažnje". Ni ovoga puta nije bilo ništa drugačije.

alek i hilarija boldvin
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Hilarija se ponovo našla na udaru negativnih kritika, jer se na Instagramu pohvalila fotografijom sa proslave Noći veštica.

Porodica Boldvin pozirala je na terasi svog imanja, a holivudski glumac Alek Boldvin maskirao se u lika iz popularne dečje knjige "Where the Wild Things Are".

Hilarija je u kostimu veštice, kao i najmlađe ćerke Karmen, Maria Lucia Viktori, dok su starija deca takođe nosila kostime veštica i odela superheroja.

- Roditeljstvo je u najmanju ruku kroz ovo bilo intenzivno iskustvo. Danas smo se okupili da bi obeležili praznik.

Kostimi u poslednjem trenutku, malo zezanja, ali bili su tako srećni i to je zagrejalo mamino srce - napisala je supruga Aleka Boldvina u opisu svoje objave.

alek i hilarija boldvin
Instagram 

"Roditeljstvo bi bilo intenzivno dok se suočavala s vrlo javnom situacijom oko tragedije u kojoj je učestvovao njen suprug", "Podrška za vašu porodicu", "Žena je mrtva, a ona se hvali da slavi praznik", "Mislim da nije trenutak za slavlje", glasili su samo neki od komentara.

hilarija boldvin
Shutterstock 

Podsetimo, Boldvin, koji je bio producent i glavni glumac filma "Rust", vežbajući za scenu, pritisnuo je okidač pištolja ne znajući da se u njemu nalazi pravi metak.

Metak je prošao kroz telo snimateljke Haline Hačins i zaustavio se u ramenu reditelja Hoela Souze. Ona je umrla, a on je nakon kraćeg lečenja pušten iz bolnice.