Alek Boldvin pojavio se u subotu na improvizovanoj press-konferenciji povodom tragičnog događaja na snimanju filma "Rust" zajedno sa svojom suprugom Hilarijom.

Iako su se isprva sklonili iz žiže javnosti kako bi se makar malo smanjio jeziv pritisak javnosti na poznatog glumca, Alek je pristao da odgovori na sva pitanja vezana za smrt Haline Hačins.

Njegovo vidno loše stanje dodatno je pogoršalo i ponašanje njegove supruge koja je zbog svojih reakcija postala tema svih društvenih mreža. Čak se i sam glumac nekoliko puta iznervirao i otresito joj odgovorio nakon što se mešala u njegov intervju.

Naime, Hilarija je okarakterisana kao "očajnica željna pažnje" jer se ponašala veoma bahato i kao da je ona zvezda press konferencije.

hilarija boldvin i alek boldvin na pres konferenciji
pritnscreen/instagram 

Tokom intervjua pored puta u Vermontu, Hilarija je više puta upadala u reč svima, namerno hodala ispred kamera i mrko gledala reportera, a uz to je sve vreme snimala ceo intervju telefonom.

Kasnije je na mreže okačila njihovu fotografiju uz reči "Uz tebe sam, ne idem nigde", ali je ovaj njen potez protumačen kao pokušaj da dobije simpatije ljudi.

hilarija boldvin
pritnscreen/instagram 

Da stvari ne idu kako treba bilo je jasno na samom početku intervjua. Alek je započeo priču o Halini, da bi ga Hilarija prekinula gotovo na samom početku izlaganja, zbog čega je vidno iznerviran glumac rekao okupljenim novinarima "izvinite, samo trenutak"... 

Nakon toga je objasnio da mu je zabranjeno da govori o slučaju dok traje istraga, ali da je svakodnevno u kontaktu sa šefom policije.

alek boldvin
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hilarija je tada ušla u kadar i stala pored svog muža i počela da snima novinare i fotografe. Nakon što mu je postavljeno pitanje da li se sreo sa porodicom ubijene snimatelje, Hilarija je odgovorila:

"Zove se Halina. Ako provodite ovoliko vremena čekajući nas, trebalo bi da znate njeno ime", besno je rekla Hilarija.

hilarija boldvin
pritnscreen/youtube 

Alek je nastavio da odgovara na pitanja i potom opisao svoj sastanak sa udovcem Metjuom Hačinsom, rekavši da je "smrvljen" tragedijom, ali pre nego što je uspeo da završi rečenicu Hilarija se ubacila sa opaskom: "Znate šta momci, nema detalja o tome!"

Alek je tada već bio toliko nervozan da se okrenuo ka svojoj supruzi, i rekao joj:

"Učini mi uslugu i pusti me da odgovorim na pitanja".

Nakon njenog više nego bahatog ponašanja, komentari su se samo ređali.

"Gledati Bodlvina kako bukvalno kaže svojoj ženi da se skloni je sjajno. Ova ženska treba da nauči kako da se ponaša. Ako želiš privatnost, ne ideš sa porodicom u najprometniji Starbaks", napisao je jedan korisnik Tvitera.

tvit o hilariji boldvin
pritnscreen/twitter 

"On pokušava da se izbori sa ljudima, a njegova žena stalno uskače, pokušava da se ubaci i SNIMA jer je toliko očajnički traži pažnju", "Mora da se uključi da bi privukla deo te pažnje", "Drago mi je da joj je rekao da njega pitaju, a ne nju. Koji je njen problem", "Toliko želi da bude na kameri, pretužno", "Da li je moguće da je toliko očajna", "Razumem da braniš muža, ali ovim ponašanjem ga još više guraš u blato", "Ona pokušava da se ovde radi o njoj i, kao narcis, želi da bude mučenica. Zato ona pokušava da se pretvara da je zaštitnički nastrojena i puna ljubavi kada zaista ima svoje potrebe da zadovolji"... samo su neke od reči koje se mogu pročitati na mrežama.

Inače, Hilarija Boldvin već je duže vreme na listi najneomiljenijih ličnosti u Holivudu. Sve je krenulo nakon što je lagala da ima špansko poreklo, a nakon toga njene bizarne izjave samo su doprinosile njenoj nepopularnosti.