Svet još uvek ne može da se oporavi od tragedije koja se odigrala na setu filma "Rust" jer nije ispoštovan protokol o korišćenju oružja.

Alek Boldvin usmrtio je snimateljku Halinu Hačins, a ranio režisera Hoela Sauzu nakon što je pucao iz pištolja u kom su se nalazili pravi meci, a ne ćorci, kako je trebalo.

alek boldvin
Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Policija radi na utvrđivanju krivice, održana je i komemoracija u čast pokojne snimateljke, na kojoj se Boldvin sreo oči u oči sa njenim suprugom i sinom. Metju Hačins kasnije se javno zahvalio proslavljenom glumcu na podršci i istakao da su sve vreme u kontaktu od kako se dogodila tragedija.

Prve fotografije Aleka Boldvina pokazale su da je glumac u znatno depresivnom stanju zbog situacije koja se dogodila.

Ovoga puta, glumčeva supruga Hilarija Boldvin obratila se javnosti prvi put povodom nesrećnog slučaja.

alek i hilarija boldvin
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Moje srce je uz Halinu, njenog muža, sina i porodicu. I uz mog Aleka. Kaže se: "Nema reči koje ovo mogu da opišu" jer je nemoguće opisati šok i bol koje je donela tako tragična nesreća - napisala je ona.

Podsetimo, mediji prenose da se Hilarija uputila kod svog supruga istog trenutka kada je čula za incident.

Osim toga, Alek Boldvin se obratio javnosti odmah nakon nesreće putem svog Tviter naloga.

- Ne postoje reči kojima bih mogao da iskažem šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halina Hačins, supruga, majka i naša cenjena koleginica. Sarađujem sa policijom kako bismo utvrdili kako se tačno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam sa njenim suprugom i ponudio sam mu podršku - napisao je Boldvin.

alek boldvin
Dsanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, izvori blisku Boldvinu kažu da je glumac otkazao sve projekte i da će se u potpunosti povući iz javnosti dok se ne oporavi od ovog udarca.