Ceo svet i dalje bruji o jezivoj nesreći koja se odigrala na snimanju filma "Rust" u novom Meksiku, kada je proslavljeni glumac Alek Boldvin pištoljem usmrtio snimateljku Halinu Hačins, a ranio režisera Džoela Souzu koji je nešto kasnije otpušten iz bolnice.

I dok se istraga zahuhtava, kao bi se što pre pronašlo odgovorno lice i privelo pravdi, na internetu je isplivao jedan od starih komentara koji je glumac ostavio na Tviteru, zbog čega mnogi tvrde da ga je stigla karma.

Naime, pre 4 godine, krajem septembra 2017. godine, Boldvin je na svom Tviter nalogu podelio snimak na kom je lokalni policajac u Hantingotn Biču usmrtio jednu osobu. Tada je postavio pitanje:

"Pitam se kakav je osećaj kada ubiješ nedužnu osobu".

alek boldvin komentar
pritntscreen/twitter 

Međutim, jedan od prvih komentara bio je:

"Ne brini se, i tebi će se desiti".

alek boldvin ostavio je komentar pre 4 godine
Matt Agudo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon nesreće na setu, mnogi su se setili kontroverzne upravo ove Boldvinove izjave, pa su na Tviteru se nizali komentari: "Možda sad možeš da nam odgovoriš na pitanje kakav je osećaj", "Sad znaš kako je ubiti nekoga", "Nadam se da si sad naučio da budeš bolja osoba koja uči iz svojih grešaka dok si živ", "Ono što daš svetu, to i dobiješ", "Karma je k***a stari moj"...

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souz. 

ubijena halina hacins
Instagram 

Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar Kristus St. Vinsent, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

hoel souza otpusten je istog dana
Shutterstock 

Halina Hačins umrla je od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma "Rust", a imala je 42 godine. Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma.