Iako su joj pojedini čestitali 26. rođendan, Ajrlend Boldvin, ćerka holivudskog glumca Aleka Boldvina, otkrila je da se teško nosi sa uvredljivim komentarima i pretećim porukama. Digitalno nasilje ne prestaje otkako je njen otac slučajno usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Hoela Souzu.

Ajrlend je priznala da je glavna meta osuda, ne samo zbog incidenta, već i zbog toga što je branila svog oca.

ajrlend boldvin
Instagram 

- Među nekim od najodvratnijih pretećih komentara, elektronskih poruka, tekstualnih poruka i govornih poruka koje sam dobijala… Ovaj prelep komentar stoji usamljeno. Ja poznajem svog oca, vi jednostavno ne znate. Volim te tata - napisala je Ajrlend uz objavu poruke koju je dobila.

- Pre oko milion godina radio sam u produkcijskoj kancelariji u Torontu kompanije koja je snimala film "Thomas the Tank Engine". Dok sam radio tamo, suočavao sam se sa mnogim neljubaznim poznatim ličnostima.

Tvoj tata nije bio takav. Sve što ga je brinulo jeste da ima mleka i žitarica u hotelskoj sobi za vreme kada mu je ćerka bila u poseti - glasila je poruka jednog pratioca.

alek i ajrlend boldvin
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Podsetimo, Ajrlend je ranije stala u odbranu svog oca i objavila poruku podrške nekoliko sati nakon što se pucnjava dogodila.

- Moja ljubav i podrška idu porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem isceljujuće misli Hoelu Souzi. I poželela bih da mogu da zagrlim svog tatu, jako i čvrsto danas - napisala je tada manekenka.

Hačins je preminula u 43. godini 21. oktobra, dok je reditelj koji je ranjen pušten iz bolnice posle nekoliko sati.